fbpx

To so modni dodatki, ki bodo polepšali vaš outfit (jesen 2022)

Foto: Zara.com

Vsi modni strokovnjaki vam bodo povedali, da obstaja preprost način, kako lahko poživite in polepšate še tako dolgočasen outfit. To je izbira pravih modnih dodatkov, s katerimi lahko takoj pritegnete pozornost, svojemu izgledu dodate dozo elegance ali pa ga s pomočjo vpadljivih odtenkov naredite zanimivejšega. Pozanimali smo se, kateri modni dodatki so najbolj v trendu to jesen.

1. Visoke živobarvne nogavice

Živobarvne nogavice so odličen način, kako izstopati iz množice. To boste najlažje dosegli z izbiro nogavic, ki segajo vsaj do gležnjev– te bodo v hladnejših dneh poskrbele tudi za to, da vas ne bo zeblo. So odličen dodatek k outitom za vsak dan, pa tudi oblačilom, ki si jih nadenete za športno aktivnost.
Višje živobarvne nogavice znamke Cherrio* si lahko za 10,90 € priskrbite na spletni strani About you.

Foto: aboutyou.si

2. Nogavice pod balerinkami

Svoj outfit lahko polepšate tudi z nogavicami v bolj subtilnih odtenkih– če si jih le upate kombinirati z odprtimi čevlji. Včasih je morda veljalo, da balerinke, sandali in natikači, pod katere si obujemo nogavice, pomenijo modni zločin, vendar pa se je v zadnjih letih to popolnoma spremenilo. Zato se nikar ne bojte te kombinacije preizkusiti tako pri elegantnih, kot tudi bolj sproščenih outfitih.
Nogavice, ki se odlično ujemajo z balerinkami, boste za 5,95 € našli na Zarini spletni strani.

Foto: zara.com

3. Vpadljive zapestnice

Prava izbira zapestnice je odličen način, kako lahko vaš outit izpade še lepši in elegantnejši. Letos trendom vladajo velike, vpadljive zapestnice, ki jih je težko zgrešiti- zapestnice, s katerimi boste pozornost pritegnili tudi, če ste od glave do pet oblečeni v klasično črno.
Prelepo zlato zapestnico lahko za 15,95 € dobite v Zarini spletni trgovini.

Foto: zara.com

4. Choker ogrlice

Morda težko verjamete, toda v trende se vračajo choker verižice, ki so višek svoje popularnosti dosegle pred nekaj leti. Opazili smo jih lahko na modnih revijah za letošnjo jesen in zimo, zato trgovine z oblačili že pripravlajjo svojo ponudbo.
Prelep modro-srebrn choker s kamenčki, ki se čudovito ujema z zapestnico v istem stilu, lahko za 22,95 € najdete na spletni strani Zara.

Foto: zara.com

5. Dolge rokavice

Ker dnevi postajajo čedalje hladnejši, se vam brez dvoma splača, da si čimprej priskrbite v rokavice. Letos so najbolj v modi dolge rokavice– eleganten kos, ki bo vašemu izgledu dodal dozo glamurja in nostalgije.
Predlagamo vam, da izberete usnjene rokavice, ki jih v Zarini spletni trgovini lahko dobite za 39,95 €.

Foto: zara.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.