fbpx

To so najbolj popularni Instagram profili 2020

Instagram je z nekaj več kot milijardo aktivnih profilov eno najbolj priljubljenih družabnih omrežij na svetu. Čeprav je bilo zasnovano z idejo, da bi ljudem omogočili objavljanje svojih fotografij in ogled drugih, se to socialno omrežje danes pogosto uporablja za promocijo ljudi in podjetij, kar mnogim ponuja priložnost, da svojo prisotnost na Instagramu vnovčijo.

Seveda imajo lastniki najbolj priljubljenih profilov največ možnosti za zaslužek in tudi zato predstavljamo 10 računov v Instagramu, ki imajo največ sledilcev.

10. Justin Bieber (@justinbieber)


Profil enega najbolj priljubljenih pevcev današnjega dne ima kar 150 milijonov sledilcev. Bieber ga uporablja za promocijo svoje glasbe, pa tudi za objavo fotografij, na katerih pozira s svojo ženo Haley Bieber.

9. Beyonce (@beyonce)


Beyoncé s svojimi 154 milijoni sledilcev najpogosteje deli fotografije iz zasebnega življenja, s koncertnih nastopov in tistih, na katerih pozira v oblačilih svoje blagovne znamke Ivy Park.

8. Lionel Messi (@leomessi)

Eden najboljših nogometašev vseh časov, Lionel Messi, je zelo priljubljen na Instagramu. Na tem družbenem omrežju ga spremlja 168 milijonov profilov. Večinoma objavlja svoje fotografije iz tekem in treningov. Ter večje oglasne akcije svojih sponzorjev.

7. Kim Kardashian (@kimkardashian)


191 milijonov sledilcev Kim Kardashian vsak dan uživa v novih fotografijah. Rada se slika na eksotičnih lokacijah in v družbi svojih sester Courtney in Chloe.

6. Selena Gomez (@selenagomez)


Priljubljena pevka in igralka Selena Gomez na svojem profilu objavlja samoportrete, odlomke iz video posnetkov, posnetke od doma in druge objave, značilne za znane osebnosti. S skupno 195 milijoni sledilcev njen profil zaseda šesto mesto na lestvici najbolj priljubljenih profilov na Instagramu.

5. Kylie Jenner (@kyliejenner)


Kylie je imela nekoč najbolj všečkano objavo na Instagramu. Bila je fotografija z njeno hčerko Stormy Webster. Trenutno ima 200 milijonov privržencev.

4. Dwayne Johnson (@therock)


Priljubljeni igralec in nekdanji lovilec ameriškega nogometa, Dwayne Johnson, s svojimi 203 milijoni sledilcev najpogosteje deli družinske fotografije, fotografije s snemanja in fotografije iz telovadnice.

3. Arijana Grande (@arianagrande)


Ariana Grande je nedavno izdala nov album, njeni oboževalci pa so lahko dele pesmi s te izdaje najprej slišali na njenem Instagramu, kjer ima kar 205 milijonov sledilcev.

2. Cristiano Ronaldo (@cristiano)


Cristiano Ronaldo je bil prvi, ki je imel 200 milijonov sledilcev na Instagramu. Danes zvezdniku Juventusa in portugalske reprezentance na tem družbenem omrežju sledi 241 milijonov profilov.

1. Instagram (@instagram)


Uradni profil na Instagramu je tudi najbolj priljubljen profil na tem družbenem omrežju, s skupno 375 milijoni sledilcev.

Dodatne Informacije

Vir: brandwatch.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!