fbpx

TOP 5: Najbolj nora imena otrok slavnih

Junija lani sta Kanye West in Kim Kardashian dobila hčerko z imenom North West. Kljub precejšnji meri domišljije njenih staršev, se mala North ni uvrstila na seznam najbolj norih imen otrok slavnih. Kot tudi to ni uspelo zakoncema Beckman. Kdo se je uvrstil na seznam najbolj nenavadnih imen otrok slavnih staršev si poglejte v nadaljevanju.

5. Bob Geldof
Slavni rocker in humanitarec Bob Geldof je svoje tri hčerke poimenoval Fifi Trixibelle, Peaches Honeyblossom in Little Pixie. Po tem, ko ga je žena in mati njegovih otrok Paula Yates zapustila zaradi Michaela Hutchenceja iz INXS-a, je rodila hčerko z imenom Heavenly Hiraani Tiger Lily. Iz omenjenega ljubezenskega trikotnika je živ samo še Geldof.

Bob Geldof s hčerkami Foto: Time soft malta
Bob Geldof s hčerkami Foto: Time soft malta

4. Erykah Badu
Trije otroci, ki med seboj tekmujejo katero ime bo najmanj razumljivo navadnim smrtnikom – sin Seven Sirius, hčerki Puma Sabti in Mars Merkaba so imena, ki so se znašla na četrtem mestu seznama.

Erykah Badu s hčerko Mars Merkabom.  Foto: Lipstickalley
Erykah Badu s hčerko Mars Merkabom. Foto: Lipstickalley

3. Shannyn Sossamon
Shannyn Sossamon v Hollywoodu ne uživa posebne slave, je pa nase opozorila s svojo lepoto in vlogi v filmih, A Knight’s Tale in Rules of Attraction. Na tem sezanamu se je znašla zahvaljujoč svojemu prvemu sinu, ki se ji je rodil v zakonu s pisateljem otroških knjig Dallasom Claytonom. Poimenovala sta ga Audio Science. Pred dvema letoma pa je rodila sina Mortimera. V teh dneh Shannyn izraža svojo ekscentričnost predvsem s serijo bizarnih fotografij na Instagramu.

Shannyn Sossamon  Foto: Fan Pop
Shannyn Sossamon Foto: Fan Pop

2. Jason Lee
Rolkar, igralec v filmih Kevina Smitha in zvezda serije My Name Is Earl, Jason Lee, ima z igralko Beth Riesgraf sina z imenom Pilot Inspektor. Kasneje se mu s turško lepotico Ceren Alkaç, rodi hčerka Casper in sin z imenom Sonny.

Pilot Inspektor z družino Foto: Gallery hip
Pilot Inspektor z družino Foto: Gallery hip

1. Frank Zappa
Zmagovalec seznama je legendarni Frank Zappa. Rodili so se mu štirje otroci, hčerka Moon Unit, sinova Dweezil in Ahmet Emuukha Rodan in hčerka Diva Thin Muffin Pigeen. Dweezil je bil rojen kot Ian Donald Calvin Euclid Zappa, vendar pa ga v porodnišnici niso hoteli registrirati kot Dweezil, vendar pa mu kasneje uspe obdržati svoje ime. Danes je znan glasbenik, ki uspešno sledi svojemu očetu na glasbenem in starševskem področju. Ima dve hčerki z imenom Zola Frank in Ceylon Indira.

Zappa z otroci v eni od pogovornih oddaj  Foto: Mediainfo
Zappa z otroci v eni od pogovornih oddaj Foto: Mediainfo

Uvrstitev na seznam pa je za las ušlo Nicholasu Cageu, ki ima sina z imenom Kal-El (poimenovan po originalnem imenu Supermana iz Kriptona) in Jamieju Oliverju, ki ima štiri otroke, Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela, Petal Blossom Rainbow in Buddy Bear.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.