fbpx

TOZZ Joyce 90: ideja o retro električnem kros motorju

Retro stil s futurističnim pogonom

Foto: TOZZ

Ko nostalgija sreča inovacije, nastane TOZZ Joyce 90. Električni motor, ki s svojim retro dizajnom in sodobno tehnologijo prinaša svež veter v svet e-mobilnosti.

Če je trg mikro-mobilnosti kdajkoli hrepenel po evoluciji, ki bi osupnila generacijo Z, je njihova mesija pravkar prispela. TOZZ, ki se zdi, da so njihovi oblikovalci več kot malo zaljubljeni v ’90-ta, je razkril svoj novi, oh-tako-hip električni motor. Govorimo o TOZZ Joyce 90, rojenem v subkulturi Istanbula, mestu, kjer je biti “mainstream” skoraj tako zastarelo kot Nokia 3310.

Pametno oblikovanje s trajnostnim pridihom je njihova specialiteta, in trpežnost? No, JTOZZ Joyce 90 je bolj robusten kot Chuck Norris v kavbojkah. Ta e-kolo blesti s svojimi izvlečnimi žarometi – ker zakaj bi imeli dolgočasne, normalne žaromete, ko pa lahko imate nekaj, kar izgleda kot robot iz transformerjev? In še boljše, ta električni dvokolesnik ima vgrajen Bluetooth boombox. Ker, zakaj ne? Če lahko vaš motor zveni kot DJ set, zakaj bi se zadovoljili z manj?

Foto: TOZZ
Tako je, Joyce’90 ni le prevozno sredstvo, ampak tudi premična diskoteka. Idealno za tiste, ki si želijo prižgati zabavo, kamorkoli že grejo – in to brez da bi pri tem kršili kakšna zvočna dovoljenja!

Joyce’90, najnovejši član družine TOZZ, je kot časovni stroj na dveh kolesih. Ta motoristična lepotica združuje duh 90-ih z najnovejšo e-tehnologijo, ustvarjajoč popolno simbiozo med preteklostjo in prihodnostjo. Na prvi pogled zapelje z močnim, barvitim videzom in 20-palčnimi pnevmatikami, ki ji dajejo robat, a hkrati agilen izgled. Ne gre pa zgolj za videz – TOZZ Joyce 90 je tehnično dovršen e-motor, ki se ponaša z 750W motorjem na zadnjem kolesu in največjo hitrostjo 45km/h (omejeno na 25km/h v Evropi zaradi zakonodaje).

A to še ni vse. Joyce’90 se ne boji zabave – vgrajen ima močan Bluetooth zvočnik, ki vam omogoča, da glasbo vedno vzamete s seboj. In ko sonce zaide, njegove značilne izvlečne žaromete poskrbijo, da je Joyce’90 vedno v središču pozornosti.

Foto: TOZZ
Ključ do dolge življenjske dobe in enostavnega vzdrževanja TOZZ Joyce 90 leži v njegovih komponentah. Uporaba visokokakovostnih e-kolesarskih delov ne samo da zagotavlja dolgo življenjsko dobo, temveč tudi olajša vzdrževanje in nudi neskončne možnosti prilagajanja. Tako je Joyce’90 ne samo pionir v svetu e-motorjev, temveč tudi primer trajnostne mobilnosti.

TOZZ Joyce 90 je več kot le e-motor. Je izraz stila, svobode in tehnološkega napredka. S svojim edinstvenim dizajnom in vrhunsko zmogljivostjo predstavlja idealno izbiro za ljubitelje retro stila in sodobne tehnologije. Joyce’90 trenutno še vedno ostaja v prototipni fazi, z začetkom serijske proizvodnje napovedano za marec 2024, prednaročila pa se pričnejo januarja istega leta. Cenovne informacije še niso razkrite, a ne dvomimo, da bo Joyce’90 hitro našel svoje mesto na cestah in v srcih motorističnih entuziastov.​​​​​​​​​​​​​​

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.