fbpx

Tretja izdaja festivala Grajska muzika 2017

Na tridnevnem glasbenem festivalu Grajska muzika se bodo predstavile tri priljubljene zasedbe, ki so še posebej domače v rekah rockovske glasbe: Miha Guštin – Gušti z gosti, Hamo & Tribute 2 Love ter Društvo mrtvih pesnikov. Koncerti bodo potekali med 14. in 16. septembrom 2017 na Ljubljanskem gradu. Vstopnice, ki vključujejo tudi povratno vozovnico za vzpenjačo, so že naprodaj.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Ljubljanski grad
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
26 €

Tridnevni glasbeni festival Grajska muzika 2017 se ponovno vrača na odre Spodnjega lapidarija na Ljubljanskem gradu. Tretja izdaja festivala Grajska muzika 2017 bo potekala od 14. do 16. septembra 2017. Prvi koncertni večer bo otvoril Miha Guštin z gosti. Gušti je glasbeno kariero začel v legendarnem bendu Big Foot Mama, pozneje pa je ustanovil kreativni duet Gušti in Polona.

Nastopila bo tudi skupina Društvo mrtvih pesnikov
Nastopila bo tudi skupina Društvo mrtvih pesnikov

V petek, 15. septembra 2017 bo na oder stopila zasedba Hamo & Tribute 2 Love, v soboto pa se bo festival Grajska muzika 2017 zaključila s koncertom skupine Društvo mrtvih pesnikov,  ki že 25 let kraljuje na slovenski rock sceni, letos pa obljublja nov album. Vstopnice za festival so že v prodaji. V ceni vstopnice je vključena tudi povratna vozovnica za vzpenjačo.

PREBERITE ŠE: Koncert: glasbene legende The Rolling Stones septembra v Avstriji

Dodatne Informacije

Več informacij:
ljubljanskigrad.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.