Twine – navdih za lastnoročno prenovo doma

Ustvarjanje videza našega doma ni nikoli lahek zalogaj. Sploh, če se tega lotimo sami, brez pomoči strokovnjakov. Morje neskončnih odločitev v iskanju osebnega stilističnega pečata in brskanje za popolnimi kosi sedaj lajša domiselni Twine.

Twine je kreativno podjetje podjetnice Jessice in oblikovalke Brandy, ki prek svoje spletne strani nudita načrte za notranji dizajn, s katerimi lahko popolnoma sami prenovimo posamezno sobo ali celotni dom. Vse, kar moramo storiti, je, da izberemo že vnaprej ustvarjene dizajne glede na namembnost prostora ali našo osebnost v naboru očarljivih ženskih likov, zanje odštejemo 65 evrov in jih nato v paketu s 3D skicami, nasveti in nakupovalnim vodičem preprosto prenesemo na naš računalnik.

Poleg tega Twine ponuja storitev Custom Design, s katero na podlagi naših želja ustvarijo podrobne načrte, vzorce blaga, barvne sheme in navodila za samostojno prenovo, ki jih v štirih tednih prejmemo po pošti. Ne glede na to, kateri način bomo uporabili, bo naš proces ustvarjanja prijetnega ambienta po lastnem okusu lahkotnejši in učinkovitejši. Ker pa se bomo tega lotili, sicer z navdihom strokovnjakov Twine, a z lastnim trudom in delom, bo vse skupaj pridobilo še večjo vrednost.

Hkrati Twine spodbuja trend lastnoročne prenove doma z blogom, kjer najdemo bogate nasvete in novice iz sveta notranjega dizajna ter z lastno spletno trgovino pohištva.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
IKEA božična kolekcija 2020: ustvarite svoje čarobne trenutke