fbpx

UGG Australia : Dobrodelni UGG golf turnir in modna revija

Blagovna znamka UGG Australia je že dolgo sinonim kakovosti, elegance in dovršenega stila, prav tako pa je njeno ime povezano z dobrodelnostjo - tako na svetovni kot na lokalni ravni. Oboje je bilo združeno na dogodku na Golf igrišču Diners Club Ljubljana, pri katerem je bil prvi del dneva namenjen dobrodelnemu golf turnirju pozno popoldan pa so si povabljeni ogledali še modno revijo z novo kolekcijo UGG Australia za jesen in zimo 2014/2015.

Na zgodnjejesenski dan so se golfisti iz modnega sveta in širše zbrali na golf igrišču Diners Club Ljubljana in v prijetni družbi odigrali tekmo ter tako dodobra izkoristili enega redkih letošnjih sončnih dni. Po zaključeni tekmi so ob degustaciji odličnega vina vinarja Valterja Sirka iz Goriških Brd v prijetnem okolju igrišča Diners na Smledniku še dobrodelno čipali v sod. Končni izkupiček pa ni bil le sproščen in zabaven dan, pač pa predvsem znesek, ki so ga igralci, podjetje Logos Trend in igrišče Diners Club Ljubljana s skupnimi močmi zbrali in namenili Anini zvezdici.Na ta način zbranih 2.000 EUR je prevzela Ana Lukner, ki je predstavila zadnjih 5 uspešnih let delovanja dobrodelne fundacije Anina zvezdica in pojasnila, da prispevek v višini 2.000 EUR pomeni dva do tri pakete hrane za 45 družin za obdobje dveh do treh mesecev.

Mateja Kos in Ana Lukner
Mateja Kos in Ana Lukner

Po prvem, dobrodelnem delu dogodka, pa je sledil še družabni del z modno revijo in predstavitvijo nove jesnske kolekcije UGG Australia 2014/2015. Večletna ambasadorka in model Iris Mulej, manekenski sestri Manca in Iza Simčič, Zlata Okugič in Urška Šabič so se pred številčnim občinstvom sprehodile v uggicah iz nove kolekcije, ki preseneča z izbranimi detajli. Mlada in obetavna 6-letna manekena, Tia Tonia Pregelj in Lan Ruben Hermann pa sta profesionalno predstavila nove otroške modele in zvabila nasmeh na lica prisotnih. V treh izhodih so si povabljeni ogledali čudovito kolekcijo obutve in modnih dodatkov.

Kot vsaka kolekcija do sedaj, tudi ta očara in preseneti z nepričakovanimi detajli, ki obogatijo klasični in prepoznavni stil blagovne znamke UGG Australia. Tokrat vas bodo očarali resice in usnje, vpeti v elegantne in modne škornje, ki vam bodo v hladnih jesenskih dneh pričarali občutek divjega zahoda. V kolekciji posebej izstopajo tudi jahalni škornji s trenutno modnim robustnejšim izgledom, ki ga daje videz postaranega usnja v zgornjem delu, ter model Classic Short s potiskom kačjega usnja.

Za vse, zveste bolj klasičnemu izgledu, pa je na voljo Classic Mini Bailey Bow s pentljo iz gladkega usnja in swarovski kristali. Če je letošnje poletje vsaj malo vremensko napovedalo tudi jesen, pa vas bo razveselilo še dejstvo, da so vsi usnjeni elementi tudi vodoodbojni in se torej ponosnim lastnicam uggic ne bo potrebno skrivati pred prvimi jesenskimi dežnimi kapljami. Za novo kolekcijo UGG Australia zagotovo torej velja, da jo zaznamuje nepozabna izkušnja nošenja ovčje kože, ki daje resnično čisto poseben občutek.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.ugg.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.