Upanje zadnje umre: fotografije, ki ti bodo ogrele srce in dale zagon

Upanje zadnje umre: fotografije, ki ti bodo ogrele srce in dale zagon

Ko človek zapade v težko obdobje, mu ne preostane nič drugega, kot da upa – upanje je edini način, ki drži naše glave pokonci in nam daje energijo, da se borimo z izzivi življenja.

Upanje se lahko izraža na različne načine – za nekatere ljudi predstavlja rojstvo otroka pot naprej, drugim sta sočutje in dobra dejanja, ki jih naredimo za druge ljudi, velika mejnika.

Otroški smeh!
Otroški smeh!

Univerzalnega odgovora, kaj je upanje, ni … in prav je, da si vsak posameznik oblikuje svoje različice, ki mu bodo dale zagon in moč za naprej. Da je slednje povsem individualna stvar, dokazujejo tudi fotografije z natečaja Hope2019, ki ga je priredila spletna stran AGORA images, s katere posamezniki prek svojih telefonov lahko brezplačno nalagajo fotografije.
Ti so v objektiv ujeli, kaj jim predstavlja upanje .. in so dokazali, da lepota in prijaznost še zmeraj obstajata v našem svetu.

Galerija: Fotografije, ki ti bodo ogrele srce

Dodatne Informacije

Več informacij:
agoraimages.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Mame potrebujete premor, čas zase, še posebej pa MASAŽE, da boste ostale srečne