V čem spi tvoj moški – razkriva o njem ogromno!

Rad spi gol? In kaj to pove o njem?

Spi gol ali zapet od glave do pet? To, v čem najraje spi, pove veliko tudi o njegovi osebnosti.

Kako hodimo spat, je del osebne kulture, ki o človeku razkrije določene značajske poteze. “Preberite” svojega moškega!

Popolnoma gol – brez ničesar

Prihajajo hladnejše noči, v katerih bomo bolj kakovostno spali. A če imate ob sebi osebo, ki izjemno rada spi gola, potem je po mnenju mnogih psihologov to izjemno samozavestna oseba. V svoji koži se počuti varno in ga ni sram, v kolikor ga nekdo opazuje oziroma v tem celo uživa.

Spi le v boksaricah

Njemu je najbolj pomembno udobje. Verjetno je zanesljiv fant, ki trdno stoji na tleh. V postelji ima rad dejanja in resnično ne ovinkari. Fantje, ki spijo le v boksaricah so lahko zelo zanimivi. Ravno prav samozavestni in ravno prav divji.

Samo spodnji del pižame je lahko izjemno seksi! Taki moški so pravi divjaki!

Spi v pižami

Spanje v pižami kaže na relativno sramežljivega moškega, a je mogoče to tudi stvar vzgoje ali prevzgoje. Mogoče je imel partnerico, ki mu je vsilila takšen način spanja. Ali pa strogo vzgojo. Razlogi so vsekakor lahko v primarni družini in privzgojenih navadah. Če želite da podivja, ga enostavno slecite.

Uh … takšna seksi pižama … no, ja. Že res, da obleka naredi človeka.

Spi v spodnjicah in spodnji majici

Najbolj “klasičen” moški se v posteljo zvali v spodnjicah in majčki s kratkimi rokavi. Svojega telesa ne skriva, tudi če ni popolno. Čisto mogoče je v preteklosti spal gol in nekaj vam govori, da je bilo tako. Prebudite ga!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Tri znanstveno dokazani triki, ki zagotavljajo vroče dolgo razmerje!