fbpx

V IKEA Ljubljana tudi pohištvo za igralce računalniških iger

Od oktobra pohištvo za igričarje - gamerje

Foto: IKEA

Nova linija izdelkov za igralce računalniških iger, ki jo je IKEA razvila v sodelovanju z Republic of Gamers (ROG), bo v trgovini IKEA Ljubljana in na spletu na voljo od začetka oktobra. Nova ponudba vključuje 29 izdelkov in bo pripomogla k ustvarjanju celovitih in posamezniku prilagojenih rešitev, ki se ne bodo samo lepo umestile v njegov dom, temveč tudi povečale igralne zmogljivosti.

Nova linija izdelkov je namenjena igralcem računalniških iger. Obsega pohištvo kot so igralne mize, stoli, predal in tudi dodatke kot so držalo za skodelice, držalo za miškin kabel (mouse bungee), blazina za vrat ter obročna luč z držalom za telefon. V novo ponudbo so vključene igralne mize in stoli različnih cenovnih razredov, ki ustrezajo potrebam različnih ciljnih skupin.

Celotna kolekcija vsebuje pet družin izdelkov: UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, UTESPELARE in HUVUDSPELARE. Vsi izdelki UPPSPEL so bili ustvarjeni v tesnem sodelovanju z blagovno znamko ROG, podznamko družbe ASUS. Ostali del serije je na podlagi spoznanj in znanja, ki ga je pridobila s sodelovanjem, razvila IKEA, da bi zagotovila celovito igralniško ponudbo in zadovoljila različne potrebe igralcev.

Dodatne Informacije

ikea.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!