fbpx

To je 9 jasnih znakov, da pred teboj stoji sanjska punca

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Se vam je že zgodilo, da ste srečali sanjsko punco, a se tega niste zavedali? In vam je zdaj žal, da se tega niste zavedali? Preverite seznam znakov, zaradi katerih boste takoj prepoznali tisto zares tapravo dekle!

Kdaj veš, da pred tabo stoji sanjska punca?

1. ZNAK: Je izjemno ženstvena.

Čeprav se zaveda svoje moči, ne izžareva energije “woman on a mission”, s katero ste moški tako ali tako obdani na vsakem koraku. Njena ženstvena plat je namreč tista, ki daje partnerju občutek topline, ljubezni in ga spomni na raznovrstnost in lepoto življenja.

2. ZNAK: Je močna, samozavestna in samostojna …

Sanjsko dekle ve, kaj hoče, pozna svoje zmožnosti in izkorišča svoj potencial. Zaveda se, da je sposobna prav vse doseči sama, vseeno pa ji ogromno pomenita podpora in spodbuda njenega dragega.

3. ZNAK: Je iskrena in se ne boji odpreti.

Ravno zaradi svoje feminilne energije se sanjsko dekle ne boji popolnoma odpreti in povsem iskreno partnerju pokazati svojo ljubezen. Zaradi odprtosti v odnosu lahko namreč oba rasteta tako vsak zase kot drug z drugim.

4. ZNAK: Nima težave s kazanjem ranljivosti.

Če dekle pokaže svojo ranljivost in slabosti, je to vsekakor pokazatelj, da ne gre za vsakdanjo osebo. Biti povsem ranljiv pred drugim je namreč nekaj, kar zahteva ogromno poguma in močen karakter, saj se takšna oseba zaveda svoje nepopolnosti in zato razume ter sprejema dejstvo, da tudi njen partner ni popoln.

5. ZNAK: Je inteligentna.

Sanjsko dekle je inteligentno. Ve, da njeno največje ‘orožje’ ni lepa zunanjost, temveč lepa in bogata notranjost, ki se izraža skozi vse: tako pogovore kot skozi odnos do soljudi in življenja kot celote.

6. ZNAK: Je urejena.

Če je dekle inteligentno, še ne pomeni, da ji zunanjost nič ne pomeni. Sanjsko dekle skrbi za svojo zunanjost, je s svojim telesom zadovoljno in se v svoji koži počuti lepo.

 Izžareva zadovoljstvo in je polna življenja.
Izžareva zadovoljstvo in je polna življenja.

7. ZNAK: Izžareva zadovoljstvo in je polna življenja.

Četudi je normalno, da imamo vsi slabe dneve, je sanjsko dekle v svojem ‘’nevtralnem’’ stanju polno življenja in izžareva zadovoljstvo. Razlog, zakaj je takšna, je preprost: ker se ima rada in ni slepa za okolje, temveč na vsakem koraku opaža lepoto sveta.

8. ZNAK: Je prijazna in razumevajoča.

Sanjsko dekle je prijazno in razumevajoče – tako do svojega moškega kot do vseh ostalih ljudi, četudi so popolni neznanci. Ve, da ne more biti vedno vse po njeno, in sprejema situacije takšne, kakršne so.

9. ZNAK: Se ne boji povedati, da te ljubi.

Verjetno najpomembnejša lastnost sanjskega dekleta je, da preprosto veš in čutiš, da te ljubi. Čeprav smo punce muhaste in je življenje z nami včasih ena sama čustvena drama, smo tudi me samo ljudje in se tako kot vsi do konca življenja učimo. Vendar pa bistvo vajinega odnosa ne glede na vse ostaja ljubezen.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!