fbpx

Kaj vidite, ko se pogledate v ogledalo?

Se zavedate, kako lepi ste? Kako edinstveni? Si rečete kdaj, kako čudoviti ste? Se nasmejete svojemu odsevu v ogledalu?

Upam, da vidite lepoto, lepoto, ki je v vas. Upam, da vidite iskrice v očeh kot koščke čarovnije. Upam, da vidite črte okoli oči kot spomine na smeh in da vidite ljudi, ki so vas nasmejali v smejalnih črtah, ki obdajajo vaša usta. Upam, da vidite moč svojih prednikov v bogastvu vaše kože in barvi vaših las.

Ali veste, da na svetu ni niti ene osebe, ki bi izgledala kot vi, in upam, da veste, da je to veličastna stvar in da vidite svojo veličastnost.

Ko se pogledate v ogledalo, kaj vidite?

Vidite svoje lepe lastnosti. Upam, da pogledate vase in vidite svojo notranjo lepoto. Ne morete je nositi ali nanesti kot maskaro na obraz – vendar to ne pomeni, da je ni v vas. Je. Je del vaše kože. Je globoko v vaši duši. Ko stojite pred ogledalom, upam, da boste videli svojo lepoto in se boste spomnili, da ni prepletena s fizičnim videzom.

Upam, da se poglobite vase in vidite, kako dobro je vaše srce, in da je to nekaj, na kar ste lahko ponosni. Ne skrivajte tega. Ne prikrivajte ga. Ne poskušajte ga spremeniti. Svet potrebuje več dobrih src. Pokažite ga.

Upam, da vidite, da se morate postaviti zase. Morate verjeti vase in biti sami sebi največji podpornik in najslabši kritik. To je precej posebno. Ni odnosa, ki ga ne bi imeli sami s seboj. Spoštujte se.

Ko se pogledate v ogledalo, upam, da se z ljubeznijo in milostjo ozrete vase. Upam, da si lahko oprostite napake in da se iz njih kaj naučite od njih.

Poglejte se v ogledalo in si povejte, kako lepi in posebni ste! Zaslužite si to!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!