fbpx

V slovarju zmenkov se je pojavil nov trend – ali veste, kaj je oystering?

Foto: envato

»Oystering« je nov trend v zmenkih, ki ga sprejema vse več samskih. Če se vam zdi, da je "morje potencialnih rib" usahnilo, niste edini. Številni samski priznavajo, da jim je korona otežila zmenek in možnost, da bi sploh koga srečala.

Zaradi razhodov in prekinitev žalostnih zvez, ki ste jih imeli v življenju, se običajno želite skriti od preostalega sveta, postanete depresivni in začnete razmišljati – kaj je pravzaprav smisel življenja in ali boste našli svojo sorodno dušo in ljubezen.

Pri novem trendu – oystering – pa se morate takšnega razmišljanja otresti, saj ta pomeni, da po razpadli zvezi sprejmete samski način življenja in se z veseljem lotiti novih “dating podvigov” – povsem sproščeno in brez razmišljanja o preteklih vezah.

via GIPHY

Oystering pomeni, da tisti, ki se veselijo vrnitve v igro zmenkov, vidijo svet kot svojo ostrigo! Oystering se nanaša na spoznanje, da lahko novopečeni samski ponovno hodite na zmenek, s komer hočete, kakor hočete in kadar hočete.

Izraz je skovala aplikacija za zmenke Badoo. Prišel je na dan, ko je njihova raziskava pokazala, da je skoraj polovica samskih ljudi – 46%, ki so pred kratkim šli skozi razpad zveze, bili ponovno navdušeni, da bodo znova začeli hoditi na zmenke.

via GIPHY

Badoojeva strokovnjakinja za globalne zmenke, Sophie Mann, je komentirala, da zmenki po razpadu zveze ne smejo postati zastrašujoči, vendar zabavni in postati najboljši način, za prebolevanje razpadle zveze.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!