fbpx
Foto: Amber Currin/Pexels

V teh 5 astroloških znakih so rojene najboljše mame! Si na seznamu?

Zadnjič posodobljeno: :

Medtem ko mam in njihovih zares izjemnih veščin starševstva med seboj ni mogoče primerjati, smo pogledali, kaj o tem pravi astrologija – v katerih znamenjih so torej rojene najboljše mame?

Ne pozabite, da ni nobenega načina, s katerim bi lahko opredelili “popolno” mamo, saj nekatere delujejo kot trdna stena opore za svoje otroke, medtem ko druge verjamejo, da je treba otrokom že od malih nog privzgajati svobodo in neodvisnost. Kljub temu je zanimivo pogledati, kaj o tem pravi astrologija. Torej, ali ima vaše astrološko znamenje preddispozicije, da bo/je odlična mama? Preverite!

Tehtnica

Tehtnica je zelo uravnotežena, zna razrešiti konflikte, svojim otrokom daje veliko svobode, hkrati pa jim ne dovoli, da bi ji skakali po glavi. Predstavnice tega znamenja so predvsem dobre prijateljice svojih otrok, pa tudi avtoriteta. So neverjetno ljubeče mame.

Škorpijon

Škorpijonke so močne matere in imajo jasno postavljene meje. V stresnih situacijah se hitro odzovejo in podpirajo svoje otroke. Predstavnice tega znamenja postavljajo svojo družino nad vse. Otroke bodo naučile, kako živeti čim bolj polno, pa tudi veliko drugih pomembnih življenjskih lekcij.

via GIPHY

Lev

Predstavnice tega znamenja so kot mame znane po svojem neverjetnem potrpljenju, vendar znajo biti stroge, ko gre za kršenje pravil, ki so jih postavile. To so naporne, a odlične mame. Tako vzgojijo otroke, polne samozavesti in pripravljene na svetlo prihodnost.

Strelec

Strelke so zelo liberalne mame, svojim otrokom res veliko dovolijo. Motivirajo jih pri odločanju in jih tako spodbujajo k samostojnosti. Strelka je otrokom bolj prijateljica kot pa mati.

via GIPHY

Rak

Ženske, rojene v znamenju raka, so zelo skrbne matere, ki vedno prisluhnejo potrebam svojih otrok in jih poskušajo čim hitreje in na najboljši možen način izpolniti. Polne so ljubezni in nežnosti, njihovi domovi pa polni topline.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!