fbpx

V trendu so moški zaročni prstani. Si dovolj pogumna?

V trendu so moški zaročni prstani. Si dovolj pogumna?

Emancipacija žensk je prinesla številne spremembe tudi na področju partnerskih odnosov. Kdo pravi, da je moški dolžan zaročiti žensko, če to lahko narediti tudi ona? Če se ti v mislih plete ideja, da bi naredila usodni korak, ga pač naredi. Pred tem pa si oglej, kateri moški zaročni prstani so ta hip v trendu.

Pravilo, da mora moški narediti prvi korak, je za odprtomiselne ljudi nesmiselno. Zakaj bi čakala, da te partner zaroči, če ti lahko zaročiš njega? Partnerjevo obotavljanje je lahko namreč rezultat številnih dejavnikov, ki nimajo zveze z omejenim razmišljanjem, da “NISI PRAVA ZANJ”, temveč s strahom, pričakovanji, financami, kariero …, ki ta hip niso usklajene do te mere, da bi bil zmožen zaprositi za tvojo roko.

Ker si emancipirana ženska, ki se zaveda, da družbena pravila ustvarjajo pričakovanja, katerih uresničitev pogostokrat ni izvedljiva, naredi prvi korak, zaroči svojega moškega in začnita novo poglavje v življenju.

Po podatkih spletne strani lyst naj bi se namreč povpraševanje po moških prstanih od lanskega leta povečalo za 66 %. In pomembno vlogo pri tem so imeli verjetno tudi moški zvezdniki, ki so na družbenih omrežjih delili fotografije svojih prstanov.

Moški nakit postaja priljubljen, zato je verjetnost, da bo tvoj dragi nosil prstan s ponosom, velika. Navdih za cenovno ugoden, lep in drugačen prstan lahko najdeš v galeriji!

Galerija: Moški zaročni prstani

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.