fbpx

Večno mladi: ta horoskopska znamenja vedno ostanejo otroci v srcu

Foto: Artem Beliaikin/Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Ljudje se skozi življenje spreminjajo, ne samo fizično, ampak tudi psihično. Kot otroci smo večinoma radovedni, neomejeni, ne želimo, da bi se komu zgodilo kaj slabega in smo lahko neverjetno veseli in presenečeni nad zelo majhnimi stvarmi.

Z izkušnjami običajno postanemo bolj zreli, močnejši, pametnejši, bolj samozavestni in obzirnejši, včasih bolj zaskrbljeni, previdni in prestrašeni. Naše otroške lastnosti, kot so radovednost, nepristranskost in sposobnost spraševanja, se običajno umaknejo v ozadje ali pa se popolnoma umaknejo. Razkrili vam bomo, kateri horoskopski znaki svojo mladost in otroško radovednost ohranijo do pozne starosti.

Vodnar – polni idej

Vodnarji so vedno polni idej in iznajdljivi. So rojeni sanjači in ta lastnost jim v večini ostane tudi, ko postanejo starejši in izkušenejši. Njihovo bogastvo idej in iznajdljivosti je in ta z lahkoto traja celo življenje.

via GIPHY

Rak – skrita čustva

Otroci običajno izražajo svoja čustva odkrit, iskreno in vihravo. Enako velja za mnoge odrasle, ki so rojeni v znamenju raka. Res je, da so njihova čustva v odrasli dobi bolj obvladljiva, vendar pa jih jemljejo povsem resno, kot otroci.

Tehtnica – neomajni idealisti

Tehtnica je največji optimist in idealist. Ne glede na to, koliko nesreč doživijo, ohranijo vero v dobroto kot svojo gonilno silo. Nekateri bi lahko rekli, da so otroško naivni, avse to jim daje osebno moč in posebno noto.

via GIPHY

Strelec – navdušeni nad svetom

Strelci imajo poseben talent, da se kot otroci navdušijo nad še tako majhno podrobnostjo. To ognjeno znamenje privlači vse kar je novo, uživajo pa v raznolikosti in akciji. Poleg tega strelci vidijo igro v vsem in vedno uživajo v tem, kar počnejo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!