fbpx

Verge TS Ultra: tu je prihodnost električnih motorjev

Verge TS Ultra

Foto: Verge

Ste pripravljeni na prihodnost motociklizma? Ne iščite dlje kot Verge TS Ultra – ultimativni električni streetfighter-meets-hypercruiser, ki ga je razvilo finsko podjetje Verge Motorcycles.

Verge TS Ultra, ki je bil leta 2018 predstavljen kot koceptnik RMK E2, se ponaša z vrhunsko tehnologijo in futurističnim dizajnom. S pogonskim sklopom s 150 kW, ki ustvari osupljiv navor 855 ft-lbs (1150 Nm), lahko to e-kolo doseže največjo hitrost 200 km/h (125 mph) in ima doseg 375 km (233 milj) z enim polnjenjem. Z zmožnostjo, da se popolnoma napolni v samo 25 minutah s hitrim polnjenjem, je Verge TS Ultra popolna kombinacija moči in priročnosti.

Foto: Verge

Vendar pri Verge TS Ultra ne gre le za zmogljivost – gre tudi za slog. Zloženi projektorski žarometi običajnega modela je obdan z nizom aerodinamičnih krilc, ki ustvarjajo tlačno silo, na obeh straneh, sedež običajnega modela TS, ki je navidezno zmožen dvigniti dva navzgor, pa je bil prav tako nadomeščen s športnejšim monopostom v slogu superbike z elegantnim pokrov, opremljen s funkcijo bum-stop, in za kar domnevamo, da je boljši aero. Vrhunska različica Ultra-spec vključuje tudi standardnih pet sijajnih barvnih možnosti za TS (rdeča, zelena, črna, rumena, bela), ki jih zdaj dopolnjujejo mat različice istih odtenkov.

Foto: Verge

Toda zakaj trend k električnim motociklom? Za začetek, električna kolesa ne proizvajajo ničelnih emisij, zaradi česar so okolju prijaznejša možnost. Zahtevajo tudi manj vzdrževanja, saj ni potrebe po menjavi olja ali svečk. Z napredkom v tehnologiji baterij postajajo električna motorna kolesa močnejša in imajo daljši doseg, zaradi česar so izvedljiva možnost tako za vsakodnevne vožnje na delo kot za vikend voznike.

Foto: Verge

Verge Motorcycles se posveča premikanju meja tehnologije in dizajna električnih motociklov, Verge TS Ultra pa je dokaz te predanosti. Ne zamudite priložnosti, da postanete lastnik prihodnosti motociklizma. Verge TS Ultra je na voljo za prednaročilo s pologom v višini 1000 €, dobave pa naj bi se začele v četrtem četrtletju leta 2023. Podjetje ponuja tudi nižje različice Verge TS, Verge TS in Verge TS Pro, ki se začnejo pri 37.624 €. oziroma 41.709 €. Obiščite spletno mesto podjetja in še danes sestavite svoj po meri konfiguriran Verge TS Ultra!

Dodatne Informacije

vergemotorcycles.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.