fbpx

Video: Zakaj izbrati velik televizor?

Samsung QLED televizija za prave filmske maratone.

S prihodom jeseni in hladnih večerov bodo mnoge sprehode in druženja v naravi zamenjala druženja na kavču pred televizorjem. Dnevna soba bo tako prostor, kjer boste preživeli več časa in skupaj z družino ali prijatelji uživali v svojih najljubših oddajah. Da se boste lahko še bolj poglobili v prizor, Samsung televizorji nudijo napredne funkcije, ki spreminjajo izkušnjo gledanja.

Ultra široki kot gledanja Samsung QLED TV vam omogoča, da vidite čudovite prizore, ne glede na to, kje sedite. Samsung QLED TV enakomerno porazdeli svetlobo in zmanjša njeno uhajanje, s čimer zagotovi vrhunsko izkušnjo gledanja iz različnih kotov. Naj bo vsako sedišče najboljše. Za popolno doživetje obstaja tudi možnost prilagodljivega zvoka. Samsung QLED TV analizira vsak prizor in ga prilagodi glede na vsebino, ki se predvaja, npr. poudari dialog v poročilih in izpostavi glas pevca glede na koncert v ozadju.

Tudi ko je Samsung QLED TV izklopljen, ni nikoli povsem statičen. Z Ambientalnim načinom se Samsung QLED TV na povsem naraven način zlije z dekorjem vašega doma. Namesto črnega zaslona boste videli podobe, ki ustrezajo vašemu življenjskemu stilu. Samung QLED TV lahko uporabljate kot interaktivno ozadje, ki vam prikazuje koristne informacije, kot so vreme, temperatura zunanjega zraka ali aktualne novice, vključuje pa tudi zbirko različnih umetniških del, tako lahko vašo dnevno sobo spremenite v galerijo. Naložite lahko tudi svoje najljubše fotografije iz vašega telefona. Večji kot je televizor, večja bo slika!

Samsung je pomislil na vse, zato je pripravil tudi stenski nosilec, ki omogoča, da televizor postavite na steno brez vrzeli, kot da bi obesili sliko na steno. Da popolnega izgleda vaše dnevne sobe ne bi kvarili kabli, lahko sedaj vse, vključno z napajalnim kablom, povežete preko enega samega in skoraj nevidnega kabla. Nova skoraj nevidna povezava One Invisible Connection vam omogoča, da vaše naprave umaknete na skrita mesta tako, da jih priklopite v postajo One Connect.

Bodite kreativni – naj bo vaš novi velik televizor središče vašega doma. Dobro premislite o svoji izbiri – televizorja ne kupujete vsako leto – da vam kasneje ne bo žal, da se niste odločili za večji televizor.

Zakaj? Poglejte video.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
samsung.com

Vsebino omogoča Samsung.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.