fbpx

Living Vehicle 2020: ko prikolica postane luksuzno eko domovanje

Ko boste pogledali luksuzno eko domovanje Living Vehicle 2020 vam bo jasno, da se ta močno razlikuje od drugih prikolic – vsak centimeter kamperja je namreč narejen premišljeno in s ciljem, da zagotovi najboljše možno življenje.

Podjetje Living Vehicle, ki je ustvarilo istoimensko luksuzno prikolico, s svojim delom presega industrijske standarde, kot smo jih bili vajeni do zdaj. Ustvarili so namreč prikolico z neverjetnimi zmogljivostmi, pri gradnji slednje pa so uporabljali najnaprednejše izdelke vojaškega in mornarskega sektorja. In kaj prikolica Living Vehicle 2020 dela tako posebno?

Prikolica naj bi bil izjemno energetsko učinkovita, saj se napaja iz obnovljivih virov energije. Za delovanje motorja skrbijo litijeve baterije, sončna energija pa je ključna za poganjanje življenjsko nujnih elementov v domu, kot je zagotavljanje svetlobe ali moči za delovanje gospodinjskih aparatov.

Living Vehicle 2020 (foto: IG @Living Vehicle)
Living Vehicle 2020 (foto: IG @Living Vehicle)

Vsak delček prikolice Living Vehicle 2020 je narejen premišljeno. V notranjosti 8,5 metrov velikega prikolice se nahaja osrednji prostor, ki ga sestavljata kuhinja in dnevna soba – slednja sta narejena tako, da zagotavljata prostornost, udobje in razkošje. V kuhinji nahajajo hladilnik, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj in kuhalna plošča s pečico, ki delujejo kar na sončno energijo.

Pri oblikovanju prikolice so bili oblikovalci pozorni tudi na svetlobo – v prostor se namreč dovajajo velike količine naravne svetlobe, kar zamegli razliko med bivanjem v prostoru ali od zunaj v naravi. Ne samo da so povsod nameščena velika okna, strešna okna in steklena drsna vrata, temveč lahko v kopalnici najdete tudi poseben strop, ki omogoča tuširanje na naravni svetlobi. Oblikovalski presežek vas čaka, ko vstopite v spalnico, ki ni opremljena zgolj s pohištvom, temveč tudi tehnološkimi pripomočki, s katerimi želijo novim lastnikom prikolice zagotoviti popolno avdio in video izkušnjo.

Living Vehicle 2020 (foto: IG @Living Vehicle)
Living Vehicle 2020 (foto: IG @Living Vehicle)

Maloprodajna cena prikolice Living Vehicle 2020 se začne pri 199.995 ameriških dolarjih (osnovni paket, narejen po naročilu), kar je približno 180 tisoč evrov. Če jo naročite zdaj, se vanjo “preselite” že februarja ali marca 2020. Kaj pravite, je vredno?

Galerija: Living Vehicle 2020

Dodatne Informacije

Več informacij:
livingvehicle.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.