Največje novinarske napake CNN-a.
V zraku · buzz buzz

Tudi najboljšim se zgodi, zato tudi ena izmed mednarodno najbolj znanih medijskih hiš CNN ni imuna na novinarske spodrsljaje. Ob svojem 35. jubileju so pripravili kompilacijo svojih največjih novinarskih kiksov v zgodovini. Smeh zagotovljen!

Tudi novinarji so sam ljudje in tudi njim v etru kdaj uide ali se zgodi kaj nepričakovanega. To še kako dobro ve medijska hiša CNN, kjer tudi njenim največjim novinarjem spodrsljaji pred TV ekrani niso prizanašali. Pa kdo bi jim zameril čudne geste, padce, zapletanje, zehanje, kakšno kletvico, ipd., vse prevečkrat nas namreč zalagajo le z negativnimi novicami, vsi pa kdaj rabimo dozo smeha. Kljub temu, da tudi v takih trenutkih skušajo ohranjati profesionalnost, včasih to enostavno ne gre.

PREBERITE ŠE: Švicarji odkrili, zakaj ima sir luknje

Oglejte si kompilacijo največjih novinarskih spodrsljajev pred kamero v 35. letni zgodovini CNN-a. In kot je smeh pol zdravja, je zdravo, če se znaš pošaliti na svoj račun. Pa uspešno delo še naprej, CNN.

PicMonkey Collage1 To so najdražje superge ta hip! Zakaj ima sir luknje? Švicarji odkrili, zakaj ima sir luknje Najbolje prodajano pivo na svetu je... Katero je najbolje prodajano pivo na svetu? Odgovor vas bo morda presenetil! Slikovite kreacije Benedetta Demaia Benedetto Demaio – barvite kompozicije iz vsakodnevnih predmetov