Način, ki v 40 sekundah uspava dojenčka.
V zraku · buzz buzz

Novorojenčki poleg veselja v dom prinesejo tudi številne neprespane noči. Samo vprašajte novopečene starše. Večerne rutine se zato znajo zavleči in odtrgati staršema še tistih nekaj minut, ki sta jih mislila imeti zase. V obupu radi pravimo, da smo poizkusili že vse. No, nekaterim se poskusi posrečijo, kot se je staršema štruce iz video posnetka, ki sta odkrila metodo, kako v 40 sekundah uspavati dojenčka.

Starši pri uspavanju svojih malih sončkov ne štedijo pri kreativnosti saj pri marsikateremu dojenčku klasične metode ne uspevajo. Sedenje na sušilnem stroju, večerna vožnja z avtomobilom, večina staršev je iz uspavanja diplomirala. Uspavati dojenčka v manj kot minuti se zato sliši kot znanstvena fantastika. Za vse bodoče in novopečene starše k sreči zdaj obstaja rešitev, trik, kako dojenčka, reči in piši, uspavati v 40 sekundah. In vse kar za izvajanje te moted potrebujete je robček.

PREBERITE ŠE: Sproutling: Otroški monitor za manj skrbi novopečenih staršev

cover Si tudi ti za #NULAskrbi v življenju? Moč je nova lepota Fotografinja, ki dekleta uči, da je moč nova lepota PicMonkey Collage Nenavadne ledene skulpture v viskiju Screen Shot 2015-04-15 at 11.27.29 Dekleta nam zaupajo koliko meri idealni moški! ·