Plutovinasti zamašek in vse njegove uporabe
V zraku · buzz buzz

Pluta je eden tistih čudežnih materialov, ki jih lahko uporabimo za marsikaj. Kar je precej priročno dejstvo, glede na to, da se jo uporablja za izdelavo zamaškov za vino. In vino, vemo, je ena najbolj popularnih pijač na svetu. A kaj storiti z vsemi temi plutovinastimi zamaški? Naslednjič, ko boste odprli steklenico vina ali šampanjca, ga nikar ne vrzite v koš, saj se tam njegov naloga še ne konča. Na številne načine ga namreč lahko uporabite znova.

Ste vedeli da plutovinasti zamašek ne postane neuporaben kos potem, ko enkrat izpraznite steklenico vina do dna? Pluta je namreč sila multipraktičen material.

PREBERITE ŠE: Vittel – zamašek za vodo, ki je vaš osebni hidrator

Iz plutovinastega zamaška tako lahko med drugim izdelate dekorativne elemente za okvir za sliko, obesek za ključe, mini ”lonček” za rože in ščipalec za zapiranje odprtih vrečk s hrano ter uporabite kot dekoracijo za svečo, kot svečo in kot oznako za vrtne rastline.

Dancing with Costică Jane Long: Domiselno obarvane in na poseben način oživete stare fotografije Luksuzni hotel za mačke The Ings Luxury Cat Hotel The Ings Luxury Cat Hotel: luksuzni hotel za mačke v Angliji Umetnine iz arašidov Steve Casino in njegove umetnine iz lupin arašidov Najbolj smešni kitajski ponaredki Made in China: kitajski ponaredki smešni za umret ·