Villa Nai 3.3: prestižni hrvaški butični hotel, ki vabi s svojo nenavadnostjo

Luksuz na kubik

Foto: Booking
Zadnjič posodobljeno: :

Villa Nai 3.3 se nahaja na slikovitem hrvaškem otoku Dugi otok in je eno najodmevnejših luksuznih hotelskih odprtij leta, mednarodno priznana revija Forbes pa ga je že uvrstila med devet najbolj sanjskih hotelov na Mediteran, ki v 2021 odpirajo svoja vrata. Ta petzvezdnični hotel se bo s svojim edinstvenim konceptom, ki temelji na stalnem stiku z naravo, pridružil verigi Leading Hotels of the World. Svoja vrata odpira 28. maja letos.

Villa Nai 3.3, ki je brez dvoma svojstven arhitekturni dosežek, ugnezden v pokrajino otoka, stoji na skoraj desetih hektarjih več stoletij starega oljčnega nasada na Dugem otoku, natančneje v kraju Žman.

Obsega osem individualno opremljenih nastanitvenih enot z zasebno teraso, ki zagotavljajo občutek popolne zasebnosti in svobode. Kot bi lahko za takšno luksuzno nastanitev tudi pričakovali, so svojo pozornost resnično usmerili v detajle, kot so kakovost pohištva, posteljnine, kopalne kadi, tušev, itd.

Villa Nai 3.3 lahko naenkrat sprejme le 16 gostov.
Foto: Booking

Vas morda zanima, od kod ime Nai 3.3? V izumrlem starem dalmatinskem jeziku “nai” pomeni sneg. In kako je sneg povezan s hotelom ali oljem? Pridelovalci olivnega olja na otoku že stoletja verjamejo, da je letina boljša takrat, ko na otoku sneži. To pa se v povprečju zgodi 3,3-krat na leto.

Ponaša se z 22-metrskim prelivnim bazenom s slano vodo, SPA-jem na osnovi oljčnih izdelkov, dvema restavracijama, gostom pa je na voljo tudi degustacija nagrajenega naravnega olivnega olja Nai 3.3, ki je eno prvih hrvaških ekoloških oljčnih olj s certifikatom švicarskega laboratorija. Seveda ne manjkajo niti cigarna soba in pa zunanje teniško igrišče.

Osredotočenost na detajle
Foto: Booking

Seveda pa takšno udobje in ekskluzivnost terjata tudi svoj davek. Za eno nočitev v tem hotelu boste odšteli več kot tisoč evrov, v najvišji turistični sezoni pa boste k temu prišteli še dodatnega tisočaka. No, morda pa se res splača! Kaj menite?

REZERVIRAJTE VILLA NAI 3.3

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ranč Jureš: idilični ranč vas vabi v Pomurje