fbpx

Villaverde Hotel Spa&Golf Udine: Oaza dobrega počutja v objemu narave

Foto: Booking.com

Naši zahodni sosedje se lahko pohvalijo z vrsto estetsko dovršenih nastanitev, a Villaverde Hotel Spa&Golf Udine je brez kančka dvoma ena izmed najbolj sijočih.

V sklopu resorta se nahaja vrsta nastanitev, od udobno opremljenih hotelskih sob do luksuzno opremljenih apartmajev, ki se nahajajo tik ob golf igrišču. Hotel Villaverde & Resort se pohvali z kar 33 elegantno opremljenimi suitami in sobami, zasnovanimi za dobro počutje gostov. Z balkonov se odpirajo prekrasni pogledi na Julijske Alpe in panoramo golf igrišča, ki je paradni konj nastanitve.

Golf igrišče Villaverde Championship se namreč ponaša s kar 85 hektari igralnih površin, ob 9. luknji pa se nahajajo štiri razkošne rezidence z vsega skupaj osmimi prefinjenimi apartmaji. Visoke zastekljene površine omogočajo sobivanje z naravo, vse nastanitve pa so opremljene z okusnim italijanskim dizajnom. Izbirate lahko med studii v pritličju, dvosobnimi Deluxe stanovanji ali Duplexi, ki so kot nalašč za družine. Dobrodošli so tudi kosmati družinski člani.

Villaverde Hotel Spa & Golf Udine, obdan s čudovitimi morenskimi griči, potopljen v mirno letovišče, se ponaša tudi s čudovitim wellness centrom. Ta se razprostira na približno tisoč kvadratnih metrih in ponuja kopico tretmajev za nego telesa ter sproščujoče terme.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!