fbpx

Vinski raj Glavinič: razkošni resort na ekološki kmetiji

Foto: booking.com

V Miklavžu pri Ormožu stoji kmetija, kjer se znanje o kmetovanju prenaša iz generacije v generacijo. Sveža pridobitev vinogradništva in kmetijstva pa je lični resort Vinski raj Glavinič.

Gostje lahko izbirajo med sedmimi apartmaji in vilami, poleg kajž primernih za šest in osem oseb, tudi apartmajem Vinski raj in Vilo pri babici Mariji. Lesene kajže so umeščene okrog kmečkega dvorišča, ki mu kraljuje stoletna lipa. Ob njej je še naravni bio bazen, kjer se lahko gostje v poletnih mesecih osvežijo  in zaplavajo v vodi, brez dodanih kemikalij. Otroci bodo navdušeni nad otroškim igriščem, starši pa lahko pripravijo kar obrok na žaru.

Lesene kajže so primerne za štiri oz. šest oseb, poleg skupnega prostora pa v njih najdete še dve spalnici in dve kopalnici. Večje kaje, primerne za šest oz. osem oseb pa imajo še dodatno spalnico. Gostje na kmetiji lahko od pomladi do jeseni nabirajo tudi ekološko pridelano sadje in druge izdelke.

Apartma v starem viničarskem slogu

Apartma Vinski raj je umeščen v tradicionalno viničarsko hišo v osrčju goric. Pod hišo se nahaja podzemna vinska klet, ob hiši pa prostor, kjer je postavljena preša za stiskanje grozja iz leta 1912. Hiši in njeni zgodovini primero je apartma oblikovan v starinskem viničarskem slogu, a z vso sodobno opremo, ki jo dandanes potrebujemo za oddih.

Vila pri babici Mariji je sodobno opremljeni apartma primeren za 8 oz. 10 oseb, v njem pa najdete veliko spalnico z zakonsko posteljo in sobo s šestimi posteljami. V dnevnem prostoru je raztegljiv kavč z dvema pomožnima ležiščema, zato je apartma primeren za družine ali za manjše zaključene družbe.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!