Vintage Swing Festival 2015 – praznik swinga v Celju

Swing festival

Vas srbijo pete? Potem nikar ne zamudite mednarodnega festivala Vintage Swing Festival 2015. ''Praznik'' swinga, tega prvega uradnega ameriškega plesa in neke vrste prepovedanega plesa (zares prepovedan je bil med drugo svetovno vojno), že šestič zapored organizira slovensko swing društvo Vintage. Pridite pomagat napihniti časovni mehurček v Celje med 6. in 8. novembrom.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Celjski dom, Krekov trg 3, Celje

Organizator

Vintage

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

45–170 €

Swing, ples naših babic in dedkov, ki nas popelje v čas črno-belih čevljev, razigranih nog in poskočne glasbe, bo spet eksplodiral na festivalu Vintage Swing Festival (ViSwiFt 2015), na tridnevni proslavi plesa, glasbe in swing stila, ki se je leta 2008 začela v Ljubljani. ”Časovno kapsulo” bodo popestrile glasbene zasedbe, swing didžeji, plesne skupine s svojimi točkami in svetovno priznani inštruktorji, ki bodo izpili tvojo tehniko plesa. Da vse skupaj ne bo šlo v pozabo (kar je sicer malo verjetno), bodo poskrbeli fotografi, za stil pa dekleta, ki bodo gostom ustvarjale vintage pričeske. Manjkale ne bodo niti stojnice s plesnimi čeveljci, obleke za dame, stilski dodatki, vse seveda v slogu, ki pritiče swingu.

PREBERITE ŠE: Sejem Narava – zdravje 2015: že 46. po vrsti

Vintage Swing Festival 2015 obeta obilico zabave in nepozabnih doživetij.
Vintage Swing Festival 2015 obeta obilico zabave in nepozabnih doživetij.

Plesne delavnice v sklopu festivala Vintage Swing Festival 2015, ki bo tretjič potekal v Celju (ta ja pred leti štafetno palico prevzel od Ljubljane), so odprte za vse, tako za tiste z dvema levima nogama in brez predznanja kot za največje mojstre swinga. Za najpogumnejše bo tu tudi plesno tekmovanje Jack & Jill. Vljudno vabljeni!

Dodatne Informacije

Več informacij:
vintageswingfestival.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!