fbpx

Virtualna noč groze: prekletstvo 2020 – prvič v Sloveniji

Vsi, ki imate radi grozljivke in želite sobotni večer preživeti v grozljivem veselju, ste vabljeni na Virtualno noč groze: prekletstvo 2020! Spletni dogodek bo potekal 31. oktobra od 20.00 dalje!

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Facebook
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
brezplačno

Javljanje s pokopališča, krik groze iz spalnice, brušenje nožev v drvarnici, kri, spraskana koža in odpadli lasje … vse to in še več lahko doživite v eni uri v virtualni noči groze. Virtualna noč groze: prekletstvo 2020 bo spletni dogodek, kjer bodo v glavnih vlogah znani in manj znani Slovenci, ki bodo ustvarjali grozljivo izkušnjo sobotnega večera. Prvi del dogodka, ki bo sestavljen iz domačih posnetkov, bo posnet vnaprej (prva ura večera), drugi del pa se bo odvijal v živo in bo omogočal vključenost gledalcev, ki bodo prisotni prek Zooma.


Zato pojdite v čim bolj oddaljen, samoten in temačen prostor vaše hiše/stanovanja. Ugasnite vse luči, vse ostale naprave in mobilne telefone odložite na stran. Razširite video na cel zaslon in uživajte v grozi! Za še strašljivejšo izkušnjo lahko priklopite svoj računalnik kar na velik televizijski zaslon.

Brezplačen dogodek bo potekal na Facebook strani Eventnika, natančneje v dogodku Virtualna noč groze: prekletstvo 2020.

Organizatorji želijo z zgledom spodbuditi Slovence, da ostanejo doma. Vsi ustvarjalci bodo doma, vsak v svoji dnevni sobi, celoten dogodek bodo predvajali v živo, in s tem pokazali, da se da z malo truda, zagona in ustvarjalnosti izvesti zabavne ter interaktivne vsebine tudi v teh kriznih časih.

Dodatne Informacije

facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!