fbpx

VOLLEBAK SOLAR: jakna, ki je v temi ne boste spregledali

VOLLEBAK SOLAR: Jakna, ki je v temi ne boste spregledali.

Si želite svetiti se kot Supermanov kriptonit? Lahko, če si boste nadeli jakno Vollebak. Če boste v njej srečali filmskega junaka, mu najbrž zdravja ne boste ohromili, kot mu ga je kriptonit, boste pa kot pešec varni na cesti, kar tudi nekaj šteje, kajne?

Jakno Vollebak Solar sestavlja snov iz fosforja, ki vsrka in hrani svetlobo ter jo nato ‘pošlje nazaj v okolje’, ko nastopi mrak.


Jakna se torej polni s sončnimi žarki. Če se boste po soncu sprehajali nekaj ur, lahko svetite še nadaljnjih 12 ur. No, za napajanje sonce niti ni nujno, dovolj je že dnevna svetloba. Če pa jo boste nekaj dni hranili v temni omari in se odpravili ven v poznih urah, bo zadostovalo že samo, če boste v jakno nekaj časa svetili s svetilko. Jakna Vollebak Solar je primerna za vsakršne vremenske razmere, ščitila vas bo pred vetrom in dežjem. S svojimi 230 grami je tako priročna, da jo lahko na sprehodu nosite kar v žepu.

Bodite pozorni, morda vseeno srečate Supermana. In če ga, jakno iz obzirnosti slecite, da ga ne prestrašite. Cena za jakno Vollebak Solar je 325 evrov.

Galerija – VOLLEBAK SOLAR: Jakna, ki je v temi ne boste spregledali

Dodatne Informacije

Več informacij:
vollebak.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.