fbpx

Vse, kar morate vedeti, preden se zaljubite v devico!

Foto: Pexels Pixabay

Kdo jih privlači, kaj so njihove prednosti – imajo pa eno veliko napako! Kakšna je devica v ljubezenskem razmerju - vse, kar morate vedeti, preden predate svoje srce temu astrološkemu znamenju!

Device, stroge in natančne, a tako neustavljive in pristne! To šesto astrološko znamenje, rojeno v elementu zemlje, z Merkurjem kot vladarjem, je simbol čistosti in pravičnosti.

Astrologi poudarjajo, da so device perfekcionisti – v njihovem svetu mora biti vse popolno 24 ur na dan. Vendar to ni vrlina, saj takšna nagnjenost k perfekcionizmu prinaša obremenitve, stres, tesnobo, v vsaki devici pa se skriva notranji glas, ki kritizira – tako sebe kot druge.

Kljub notranjim težavam so lahko odlične prijateljice in ljubezenske partnerke. Polepšale vam bodo življenje, vas spodbujale k razvoju in vas vedno podpirale na tej poti.

Device so elegantne, prefinjene, do življenja pristopajo pragmatično in se trudijo rešiti vse probleme in dileme. Zaradi tega jih imajo mnogi za popolne svetovalce.

via GIPHY

Njihov planet vladar Merkur jih naredi radovedne, hitre in dojemljive, obožujejo potovanja, uživajo v poslovnih dejavnostih in denarnih kalkulacijah. Uživajo v zbiranju novic, informacij, tračev in zgodb, ki jih delijo z drugimi. Čeprav se morda zdijo sramežljive, ko jih srečate, imajo veliko prijateljev in uživajo v družbi.

Njihova največja napaka ta, da se nenehno osredotočajo na napake ali težave. Vedno razmišljajo o tem, kaj bi lahko naredili bolje. Vse device imajo notranjo bitko z notranjim kritikom, ki jim preprečuje, da bi videle, kako velike, neverjetne in posebne so. Sovražijo, da se motijo, da so natančne in ne dovolijo, da bi jim kdo rekel, da se motijo.

Kaj imajo rade?

Točnost, red, organizacijo, vrtnarjenje, kuhanje, preglednice, urnike, izzive v športu, nagrade, pohvale, hvaležnosti, rože, šivanje, umetnost, pisanje, pogovore, novice, branje, pomoč drugim itd.

via GIPHY

Kakšne so v ljubezni?

V ljubezni so device graciozne, umirjene, sprva nekoliko sramežljive. Ne marajo izkazovanja nežnosti in spolnosti v javnosti, a to lahko povzroči plaz erotične energije v spalnici – kar je lahko za partnerja presenetljivo prijetno. V romantičnih in erotičnih odnosih je devica zagotovo znamenje, ki vas zna presenetiti!

S katerimi znamenji so združljive?

Problem lahko nastane, ko srečajo znak rib. Devica in ribi sta si popolnoma različni, živita v ločenih svetovih, ki pogosto nimata stičnih točk. Nekateri so razumni do srži, drugi pa sanjači. Vendar se lahko zaradi teh razlik privlačita in imata strastno in burno razmerje.

via GIPHY

Znamenje, ki je lahko združljivo v ljubezni, je dvojček. Temu nadarjenemu in edinstvenemu horoskopskemu znamenju vlada Merkur, tako kot devici, tako da imata lahko čudovit odnos. Njune skupne teme so ljubezen do potovanj, dela, novic in celo tračev.

Kaj lahko pričakujete od zveze s partnerjem, rojenim v znamenju device?

Čaka vas trden, zvest, prijazen in pozoren življenjski partner, ki bo izboljšal vaše življenje. Device si prizadevajo narediti življenje lažje, boljše, lepše, varnejše, udobnejše in zabavnejše. Niso zlonamerni ali sebični, kaotični ali destruktivni.

Edina ovira za vašo ljubezen je lahko njena potreba po kritiziranju in idealiziranju vsega.

Devica vas bo zagotovo iskreno ljubila in naredi življenje boljše!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.