Vsi se sprašujejo, kje je noga Kendall Jenner

Kje je noga Kendall Jenner?

Ne mine dan, ko svet ne bi obkrožila novica o članici ali članu iz klana Kardashian. A bolj kot dogodivščine samooklicanih zvezdnic nam je v oko padla fotografije s podelitve 74. nagrad zlati globusi, na kateri so Kendall Jenner, Kylie Jenner in Hailey Badwin. Sprva se zdi zgolj še ena fotografija iz zakulisja dogajanja, a hitro ugotovimo, da na fotografiji naštejemo premalo nog glede na število deklet. Kje je skrita druga noga Kendall Jenner, še danes ostaja skrivnost.

Vsi se sprašujejo, kje je noga Kendall Jenner na tej fotografiji. Ker zvezdnica resničnostnega šova nosi dolgo večerno obleko, je praktično nemogoče ugotoviti, kje je. Najbolj pogost odgovor se glasi, da ima nogi prekrižani. Kakšen razlago pa imate vi?

PREBERITE ŠE: Prostori, ki povzročajo vrtoglavico in se poigravajo s čuti

Kje je noga Kendall Jenner?
Kje je noga Kendall Jenner?

Fotografija je bila posneta na podelitvi filmskih nagrad zlati globusi, družbo pa Kendall Jenner delata njena sestra Kylie in model Hailey Baldwin, hčer igralca Stephena Baldwina.

Galerija – Kendall Jenner na podelitvi zlatih globusov:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Bi pustil svojo službo, če bi ti nekdo ponudil 100.000$