fbpx

wallywhy150: ker je drugačnost navtičnega luksuza cenjena

wallywhy150

wallywhy150
Foto: Ferretti

Zaželite dobrodošlico novemu obzorju luksuznega krmarjenja, kjer je konvencionalnost zapuščena v korist inovacije. Predstavljamo vam wallywhy150 - skrbno oblikovano, 78 čevljev (približno 23,8 metra) dolgo mojstrovino, ki na odprto morje prinaša razkošje, prostornost in hitrost v edinstvenem paketu.

Najnovejši izdelek wallywhy150 iz stalnice Wally+Ferretti skupine, wallywhy150, je nastal v sodelovanju z Studio Vallicelli Design, kjer so poskrbeli za interier, predstavlja harmonijo med razkošjem in funkcionalnostjo. Jahta se ponaša z impresivnimi zunanjimi prostori, ki so za plovilo te velikosti neprimerljivi. Njen skoraj popolnoma odprti zgornji krov omogoča lastnikom in gostom, da se prepustijo sončenju, uživajo v popolnem jedilnem aranžmaju ali pa se preprosto izgubijo v občudovanju panoramskih razgledov na morje.

Foto: Ferretti
Notranjost jahte wallywhy150 s svojimi luksuznimi namestitvami, vključno z glavno kabino na glavnem krovu in dodatnimi možnostmi namestitve na spodnjem krovu, navdušuje. Kabine so opremljene z velikimi okni, ki ustvarjajo svetlo in sodobno vzdušje na krovu. V ospredju pa je poveanost z okoljem.
Foto: Ferretti
Za posebno pozornost je namenjena “amfiteatru na morju” zasnova, ki jo omogoča nenavadno visoki premec in ponuja dih jemajoče 270-stopinjske panoramske poglede. Gre za pravo oazo na morju, kjer se potniki lahko sprostijo in uživajo v neprekosljivem razgledu.
Foto: Ferretti
Foto: Ferretti
Foto: Ferretti
V skladu z mislijo “sprostitev je tam, kjer se konča komplikacija”, je enostavnost in dostopnost razporeditve povsem privlačna za širok spekter strank. To je prva jahta, ki ponuja neposreden dostop do morja na nivoju kokpita, kar odpravlja potrebo po stopnicah. Če opremimo wallywhy150 z izbirnimi tremi motorji IPS1350, lahko doseže najvišjo hitrost 23 vozlov, medtem ko standardni pogon s tremi motorji IPS1200 doseže 21 vozlov.

Inovacija se sreča z razkošjem na jahti wallywhy150. Ta edinstvena jahta z neprekosljivimi zmogljivostmi in luksuzom ponuja popolno doživetje na prostem, ki presega vse, kar smo do zdaj videli na področju jaht. Z wallywhy150 boste dosegli vrhunec luksuznega pomorstva, kjer vam ne bo treba sklepati kompromisov med udobjem in zmogljivostjo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.