WU-LE: lesene kravate iz Slovenije na Kickstarterju

Slovenske lesene kravate WU-LE.

WU-LE so lesene kravate iz Slovenije, ki so na dobri poti, da na Kickstarterju opravijo s finančnim ciljem krepko pred rokom, to je 21. december 2015. Vuzeniške kravate in zapestnice so ročni izdelek iz slovenskega lesa, zato je vsak modni dodatek unikaten kot prstni odtis narave. Glavni prednosti kravat sta ustvarjalnost in popolno prileganje telesu.

WU-LE so pregibne lesene kravate iz Slovenije, izdelane iz slovenskega lesa in podložene z usnjem. Kot pravijo njeni snovalci, ki jim ”načeluje” Matjaž Sterže, se “v vsaki kravati rojeva posebna zgodba, ki lahko skupaj z njenim lastnikom postane legenda”. Z lesenimi kravatami želi ekipa dokazati, da ima lahko tudi slovenski les, ki ga imamo v Sloveniji kot listja in trave, visoko dodano vrednost.

PREBERITE ŠE: CalypsoCrystal: slovenski dizajnerski ovitki za naprave


Kravate WU-LE so čudovit in nekoliko drzen modni dodatek, ki presprašuje klasične modne zakonitosti. Kravate namreč veljajo za enega temeljnih moških modnih dodatkov, WU-LE pa v svet kravat, kjer že vrsto let vlada status quo, vnaša svežino. Namesto med barvnimi kombinacijami izbirate med 12 vrstami lesa in njihovimi kombinacijami, izdelajo pa jih tudi po naročilu. Za kravato WU-LE boste morali odšteti (preračunanih) 46 evrov, poleg kravate pa lahko naročite zanimivo leseno zapestnico (21 evrov). Oba izdelka se kar sama ponujata kot vrhunsko poslovno darilo ali pozoren dar za prav posebno osebo. Dobite ju na Kickstarterju.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Neznansko seksi so najboljše moške ure, ki mu jih lahko podariš kot darilo!