Xiaomi Mi Note 10 Lite je najlepši poceni nizkocenovni pametni telefon

Zadnjič posodobljeno: :

Xiaomi kupcem ponuja zanimivo oblikovane naprave. A se zdi, da je prav Xiaomi Mi Note 10 Lite najlepše oblikovan telefon te znamke, njegova cena pa prav neverjetna!

Ocena bralcev7 Votes
55
85
Skupna ocena
Nakup na

Xiaomi vselej pripravlja lepe naprave, a je prav Mi Note 10 Lite tista, ki resnično izstopa. Oblikovanje je namreč tako zelo usklajeno, da bi napravi zlahka pripisali nekajkrat višjo ceno. Vse se začne s 6,47-palčnim zaslonom AMOLED, ki je ukrivljen in ima zelo minimalne okvirje. Za selfie kamero je zareza minimalna “solzica”. Telefon je na voljo v treh čudovitih barvah (Glaciar White, Midnight Black in Nebula Purple), od katerih ima vsaka zelo izrazit videz, ki tokrat za izjemno ni prav nič kičast. Pod površjem je procesor Qualcomm Snapdragon 730G, 6 GB RAM-a, 64 ali 128 GB prostora za shranjevanje in resnično ogromna baterija s 5.260 mAh.

XIAOMI Mi Note 10 Lite

V oddelku kamer pa boste našli glavno kamero z 64 MP, izjemno širokokotno kamero z 8 MP te makro kamero z 2 MP, ki ji družbo dela globinski senor s 5 MP. Telefon boste odklepali s senzorjem pod zaslonom, kar že poznamo iz nekajkrat dražjih naprav. In tudi zato je Xiaomi Mi Note 10 Lite tako zelo lep telefon.

Mogoče je potrebno poudarti še hitro polnjenje telefona s 30 W, možnost dvojne SIM kartice in zaščito zaslona z Gorilla Glass 5, kar je pri telefonih te vrednosti bolj kot ne izjema.

Telefon s ceno nekaj evrov pod znamko 300 €, prinese res veliko tistega, kar pričakujemo od nizkocenovnih oziroma poceni telefonov. Pričakovanja pa celo preseže!

* Kot podjetje lahko novi Mi Note 10 Lite kupite za ceno 256,00 € z registracijo preko te povezave!

Nakup pametnega telefona brez DDV-ja na Amazon Business

Izdelke, predstavljene v tem zapisu, lahko takoj kupite na Amazon.de, brez DDV-ja, davka na dodano vrednost! V kolikor se na Amazonu registrirate kot poslovni uporabnik in ste v Sloveniji davčni zavezanec za DDV.

REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Ocena: Xiaomi Mi Note 10 Lite
Naše mnenje
Oblikovanje
90
Razmerje - vrednost, cena
94
Tehnične specifikacije
80
Kul faktor
75
Ocena bralcev7 Votes
55
Hvalimo
Zaslon AMOLED z ukrivljenimi robovi
Procesor Snapdragon 730G
Velika baterija
Zmogljiv sistem kamer
Grajamo
Ni znana IP ocena vodotesnosti
85
Skupna ocena
Nakup na

Dodatne Informacije

mi.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!