Xiaomi Mi Note 2 – več kot le klon Samsunga Galaxy Note 7

Pametni telefon Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi ima zamenjavo za Samsunga Galaxy Note 7 – Xiaomi Mi Note 2. Ob daljših stranicah ima namreč ukrivljen zaslon, ravno tako kot ga je imel umaknjeni Galaxy Note 7. A delali bi mu krivico, če bi dejali, da je zgolj Samsungov klon. Je precej več kot to in vsekakor vreden vašega denarja.

Xiaomi je predstavil pametni telefon Xiaomi Mi Note 2, ki se lahko pohvali z ukrivljenim 5,7-palčnim zaslonom Full HD ločljivosti 1920 x 1080 slikovnih točk.

Xiaomi Mi Note 2 je čista kopija Samsunga Galaxy Note 7.
Xiaomi Mi Note 2 je čista kopija Samsunga Galaxy Note 7.

Namenili so mu procesor Qualcomm Snapdragon 821, 4/6 GB sistemskega pomnilnika, 64/128 GB prostora za shranjevanje podatkov, tehnologijo NFC, infrardeči senzor (telefon lahko uporabljate kot IR-daljinec za televizor), OLED-tehnologijo za ukrivljen zaslon, grafično kartico Adreno 530 in fotoaparat ločljivosti 23 milijonov slikovnih točk (Sony IMX318). Na voljo ima dve ‘parkirni mesti’ za SIM-kartico in dostop do mobilnega omrežja 4G/LTE. Tako kot njegov predhodnik ima zadaj ukrivljene robove.

PREBERITE ŠE: Xiaomi Mi Mix – najlepši pametni telefon, ki smo ga videli do zdaj


Ponaša se z baterijo zmogljivosti 4070 mAh, možnostjo hitrega polnjenja (Quick Charge) in operacijskim sistemom Android 6.0. Kljub zmogljivi strojni opremi Xiaomi za Mi Note 2 – na voljo bo v črni in srebrni barvi – ne zahteva veliko denarja.

Za različico s 6 GB sistemskega pomnilnika in 128 GB ‘skladiščnega prostora’ bo treba odšteti vsega 470 evrov.

Galerija –  Xiaomi za Mi Note 2:

Dodatne Informacije

Več informacij:
xiaomidevice.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!