fbpx

Z9: skriti raj sredi neokrnjene narave

Z9

Ali spadate med tiste ljudi, ki niso naklonjeni obisku obljudenih turističnih kompleksov, ampak se raje odpravijo v kraje, kjer lahko najdejo več miru? Razkrivamo vam odličen predlog za naslednje potovanje.

Letovišče Z9 je obdano z vodami za jezom Srinakarin, ki se nahaja na Tajskem. Ustvarjalci so navdih za poimenovanje “Z9” (Zinine) našli pri gori Sinaj, ki jo poznamo tudi kot Mojzesovo goro.

Obiskovalci edinstvene turistične destinacije si bodo ob pogledu na slikovito okolico lahko zbistrili um. V skladu s tem je oblikovan tudi slogan nastanitve, ki se glasi “napolnite svojo življenjsko energijo, obnovite svojega duha”.

Hotel je sestavljen iz 15 sob, ki spominjajo na splav. Lebdeče hišice se odlično dopolnjujejo s pokrajino, saj so bili pri njihovi gradnji uporabljeni lokalni materiali.

Gostje bodo po zaslugi zastekljene stene imeli prečudovit razgled na gore in reko že zjutraj. Po tem, ko boste s palube opazovali sončni vzhod, vam predlagamo, da se odpravite na obalo in preizkusite dobrote iz kavarn in pekarn.

Dodatne Informacije

z9resorts.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!