Za hedoniste: Bentleyjeva kuhinja

Ko zaslišimo besedo Bentley, se najbrž najprej spomnimo na proizvajalca avtomobilov, ki je znan predvsem po razkošni notranjosti svojih jeklenih konjičkov. Podobno miselnost so pri britanskem podjetju prenesli tudi na področje izdelave pohištva.

Kuhinja Bentley Home Buxton Kitchen je delo arhitekta Carla Colomba. V središču prostora je kuhinjski pult iz macesnovega lesa. Delovna površina je izdelana iz marmorja Calacatta Gold. Vrata omare za shranjevanje so steklena in se ponašajo z diamantnim vzorcem.

Ali vas Bentleyjeva kuhinja prepriča?
Ali vas Bentleyjeva kuhinja prepriča?

Kuhinja je del nove kolekcije pohištva Bentley Home, ki je plod sodelovanja med Bentleyjem in oblikovalsko skupino Club House Italia. Italijansko podjetje je zelo uveljavljeno, saj ima veliko izkušenj pri oblikovanju domov, hotelov, jaht in celo zasebnih letal. Njihovi izdelki za dom se ponašajo z ročno izdelavo. Materiali, uporabljeni pri proizvodnji, so skrbno izbrani.

Kuhinja za prave džentelmene.
Kuhinja za prave džentelmene.

Kolekcija se ravna po tradicionalnih in modernističnih oblikovalskih smernicah. Ustvarjalci so v pohištvu prikazali duh britanskega džentelmena. To jim je uspelo s kombinacijo usnja, furnirja, kovine in stekla.

Dom v znamenju Bentleyja.
Dom v znamenju Bentleyja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
bentleymotors.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!