Wickedbone: najljubša igrača vašega psa

Da je pes človekov najboljši prijatelj, je znano že nekaj časa. Če želite, da tako tudi ostane, je vašemu ljubljenčku treba omogočiti prijetno življenje in kar se da veliko časa preživeti z njim. Kaj pa storiti takrat, ko to ni izvedljivo?

Wickedbone je pametna interaktivna igrača, ki psu nudi čustveno podporo ob lastnikovi odsotnosti. Naprava v obliki kosti omogoča dvosmerno komunikacijo med vami in vašim najboljšim prijateljem prek aplikacije za pametne telefone. Tako se boste lahko primerno odzvali na potrebe in dejanja vašega psa.

Pametno kost je mogoče uporabljati na tri različne načine. Baterija zdrži 40 minut v vozečem, 4 ure v interaktivnem in 3 mesece v spalnem načinu, z energijo pa jo napolnite v le 60 minutah.

Na čustva štirinožcev se lastnik odziva prek pametnega telefona. Wickedbone bo sporočil, v katerem od 12 različnih stanj, kot so denimo jezen, zdolgočasen in zadovoljen, se pes trenutno nahaja.

Igrača ima dve kolesi, ki sta namenjeni premikanju. Wickedbone, katerega gibanje usmerjate sami, je torej moč uporabiti kot rekvizit pri igri lovljenja.

Pametno igračo so ustvarili pri novonastalem podjetju Cheerble, ki se osredotoča na izdelovanje elektronskih naprav za živali. Projekt lahko podprete na Kickstarterju.

Galerija – Wickedbone

Dodatne Informacije

Več informacij:
cheerble.com
kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sennheiser HD 25 Limited Editon: omejena izdaja kultnih slušalk ob častitljivi obletnici