fbpx

Zakaj bi si morala lase umivati s Coca-Colo?

Da Coca-Cola stori še marsikaj drugega in nas ne le odžeja, vemo že vsi, a naslednja stvar, ki jo bomo dodali na ta seznam, te bo šokirala. Ta pijača naj bi namreč lase ob stiku z njo omehčala, spremenila njihovo teksturo in ustvarila tako imenovano pričesko s plaže. Bi si upal spirati lase s Coca-Colo? Preden rečeš ne, si oglej videoposnetek lepotne gurujke Ellko, ki je lepotni trik preizkusila na lastni koži/laseh, da se ti kasneje ne bo treba ugrizniti v jezik.

Coca-Cola kot balzam za lase? Obstajajo številni nenavadni primeri uporabe te gazirane pijače, a kot kozmetični pripomoček prekaša vse do zdaj. Da bodo dekleta Coca-Colo nekoč uporabljala v kopalnici in si z njo spirala lase? Tega verjetno ni pričakoval nihče. Trend je sprožila igralka in top model Suki Waterhouse, ki je dejala, da za popoln videz njenih razmršenih las na rdeči preprogi poskrbi prav lepotni trik s Coca-Cola, s katerim poveča volumen svojih las in ustvarja videz, kot bi ravnokar prišla s plaže.

PREBERITE ŠE: Moleskine x Coca-Cola: dizajnerski poklon 100-letnici ikonske stekleničke

Coca-Cola dela čudeže tudi v kopalnici.
Coca-Cola dela čudeže tudi v kopalnici.

Za pričesko s plaže potrebuješ Coca-Colo (za kratke lase zadostuje ena pollitrska plastenka, za daljše dve), s katero boš podobno kot z limoninim sokom prepojila svoje lase, ter skledo. Sledi skok pod prho, potem pa sušilnik za lase v roke in popoln videz tu! Naj se sliši še tako bizarno, trik s spiranjem las s Coca-Colo deluje (glej video). Preizkusi ga tudi ti, nad rezultatom boš navdušena!

Ali si poleg Suki Waterhouse tudi ostale zvezdnice lase že ves čas spirajo s Coca-Colo? Preveri!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.