Zakaj je najboljša partnerka tista ženska, ki je prišla iz strupenega razmerja?

Foto: IG @humanlovers
Zadnjič posodobljeno: :

Ženska, ki je prišla iz strupene zveze, je preživela hude osebne drame, nevihte, orkane ter se v mnogih pogledih okrepila. Zato je najboljša partnerka, ki si jo lahko želite.

Življenje vas skozi težke trenutke in izkušnje popelje do vaše boljše, izboljšane osebnosti. Zaradi vseh ran, ki so vam jih zadali slabi, težki, strupeni partnerji, danes bolj cenite dobro v ljudeh.

Tukaj so razlogi, zakaj je takšna ženska najboljša partnerka.

Ceni dobro zvezo, bolj kakor kdorkoli drug

Nekdo, ki še ni imel tako bolečih izkušenj, jemlje dobre stvari kot nekaj samoumevnega in jih morda ne ceni dovolj. Ženska, ki je bila v strupenem odnosu, zna ceniti dobro, pošteno in resnično zvezo. Ceni vsako pozornost in vsako gesto ter vrača pozornost na isti način

Ne pričakuje pravljic

Ko greste skozi pekel, se naučite držati svoja pričakovanja na ravni resničnosti. Njej je dovolj, da ste vljudni in da sodelujete v zvezi, da ste to, kar ste. Ne pričakuje princa ali nekoga, ki jo bo rešil. Če ste spoštljivi, iskreni in ji ponudite odnos, ki temelji na zaupanju in nežnosti, ste zanjo pravi moški.

Se zelo trudi

Vedno se je trudila, ampak njen trud je ni nikamor pripeljal. Ni uspela popraviti slabega odnosa, njena moč in ljubezen nista bili dovolj. Zdaj, ko vse to ve, se trudi, da vam izkaže hvaležnost za vse, kar ji nudite in je srečna, ker je njen trud spoštovan.

Pogosto vam bo rekla “hvala”

In vedeli boste, da to resnično misli in čuti. Vedeli boste, da vam je globoko hvaležna, da vas ljubi, spoštuje in ceni. Hvaležna je, da ste to, kar ste, da se do nje obnašate, kakor si želi. Da se ob vas počuti spoštovana in cenjena, da ste ji razkrili tisto resnično in zanesljivo dimenzijo ljubezni, ki je prej ni poznala.

Vedno bo iskrena

Tolikokrat ni vedela, kaj je resnica. Njene misli so bile zamegljene in zastrupljene. Dvomila je v vse, predvsem vase. Ko se ji je uspelo rešiti in ni bila več žrtev manipulacije, je dosegla jasnost misli. Vedno bo cenila iskrenost in poštenost bolj kot karkoli drugega. Zanjo je iskrenost enaka resničnosti in soncu – na noben način se ne želi več vrniti v meglo.

Želi imeti odprto komunikacijo

Če se je kaj naučila od nekoga, ki se je igral z njenim umom in srcem, je to, da želi stvari sproti razvozlati in razjasniti. Povedala in podala vam bo vse informacije, ko bo kaj narobe. Na vas ne bo pritiskala ali igrala kakršnekoli igre. Od nje se boste naučili marsikaj o iskreni izmenjavi mnenj.

Ne bo vas obsojala zaradi vaše preteklost

Ne želi, da bi jo kdo sodil in ocenjeval na podlagi njenih slabih odločitev v preteklosti, zato vas tudi ona ne bo. Rešila se je predvsem s tem, da se je naučila izpustiti preteklost in si dala drugo priložnost.

Ni zahtevna

Ni razvajena ali zahtevna. Razvila je samozavest in se bo držala svojih potreb, bo pa tudi pripravljena na kompromise. Vedeli boste, kaj je zanjo najpomembnejše, in vam tega ne bo težko nuditi. Še posebej, ko boste videli, koliko ji pomenijo vaš čas, predanost in pozornost.

Vedno bo naredila več, kot pričakujete

Ko se počuti spoštovano, cenjeno, ljubljeno, bo delala čudeže. Vedno bo dala in naredila več, kot bi si kdaj mislili ali pričakovali. Pokažite ji svoje navdušenje.

Prizadevala si bo prevzeti polno odgovornost

To je lekcija, ki jo je prinesla iz strupenega odnosa. Prevzela je odgovornost za svoje življenje in občutke in danes je tu, kjer je. Še vedno je v njej ostala težnja, da prevzame več odgovornosti, kakor bi bilo treba.

Če tega ne izkoriščate in ne manipulirate z njenim občutkom krivde in pretirane odgovornosti, ampak ji pokažete, da se lahko sprosti, ker to spada v medsebojno spoštovanje in postavljanje zdravih mej, boste imeli najsrečnejšo in najhvaležnejšo partnerko na svetu, ki vam bo zvesta in na katero se boste lahko vedno naslonili.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!