fbpx
Foto: Ali Pazani/Unsplash

5 najbolj manipulativnih astroloških znakov

Na njih bodite še posebej pozorni

V nekaterih primerih je lahko rak vaša najhujša nočna mora. Ima zelo bogato domišljijo in vam bo očital scenarije, ki se nikoli niso zgodili. Škorpijon je izredno ljubosumen in izjemno prepričljiv – je mojster manipulacije in je v njej zelo vešč.

Ko se eden od teh 5 astroloških znakov znašel v zanj neprijetnih situacijah, se bo najverjetneje na vse pretege potrudil, da bo z vami manipuliral. Nekateri so bolj subtilni kot drugi, a vseeno morate biti pri njih previdni!

Škorpijon

Čeprav je res pretkan, ne dovolite, da vas zavede. Škorpijon je res nezaupljiv in skrivnosten.

Recimo, da je vaš najboljši prijatelj in po dolgoletnem prijateljstvu najde razlog, da vam več ne zaupa. Na skrivaj se bo začel družiti z drugimi ljudmi. Še preden se boste obrnili, bo že imel novega najboljšega prijatelja. Vi se boste spraševali, kaj ste storili narobe.

Škorpijon je izredno ljubosumen in izjemno prepričljiv. Je mojster manipulacije in to ve.

Rak

Rak je globoko intuitiven, kar je seveda lahko blagoslov. V nekaterih primerih pa je to lahko vaša najhujša nočna mora. Rak ima zelo bogato domišljijo in vam bo očital scenarije, ki se nikoli niso zgodili.

Lahko najde razlog, da vas sovraži zaradi nečesa, kar ste mu storili, ko ste bili stari 5 let, in zlahka se prepriča, da ste še vedno ista oseba kot takrat. Težko se je spoprijeti z njegovo čustveno naravo, medtem ko manipulira z vašim prijateljstvom.

via GIPHY

Dvojčka

Dvojček je izredno neodločen in to neodločnost prikrije z varnimi odločitvami. Takoj ko se obrnete, pa vam bo verjetno očital odločitve, ki jih je sprejel sam.

Zabava je pravzaprav najslabša atmosfera za dvojčka, ker je izjemno družaben in se zdi pripravljen na vse, kar mu noč ponudi. Tisti večer bo šel domov z vami in kasneje bo verjetno obžaloval vse, kar se je zgodilo.

Ribi

Recimo, da je vaš partner riba in je popolnoma nesebičen ter vedno pripravljen pomagati. Zaradi vsega tega se včasih vprašate, ali je ta oseba dejansko resnična? Včasih tako obupano pomaga drugim, da se sprašujete, ali to počne iz sebičnih razlogov. In da, res je, včasih gre prav za to.

Rekel vam bo, da želi, da greste vsak večer ven, ker ve, da preživljate težke trenutke, vendar bo dejansko uporabil vašo ranljivost, da sebi olajša stvari. Kasneje se vam bo pritoževal, da je zaradi vas njegovo življenje v kaosu, čeprav si ga je dejansko ustvaril sam. Igranje žrtve je njihov način delovanja.

via GIPHY

Lev

Lev je resnično strasten, predvsem pa je rad glavni. Do konca je pripravljen trditi, da ima prav, tudi če se popolnoma moti. Vseeno je treba spoštovati, da je v svojih dejanjih iskren. To velja tudi za tiste trenutke, ko manipulira.

Stoji za svojimi dejanji in ga ni sram povedati, kako se počuti. Iz tega razloga so njegova dejanja veliko nevarnejša in jih je težko razvozlati. Na primer, iskreno vam bo povedal, da mu je všeč ista oseba kot vam in da bo glede tega ukrepal, čeprav ve, da ste bili vi prvi, ki ste to osebo videli in se vanjo zaljubili.

Je tip človeka, ki bo svojo čisto lenobo nadoknadil s svojo klepetavostjo. Vpil bo na vas, da niste opravili svojega dela, on pa dela cel dan. Ko mu boste rekli, da vidnih rezultatov njegovega dela ni, bo začel vpiti zaradi nečesa, kar se je zgodilo včeraj. Vedno ima izgovor!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!