fbpx

Zapelje jih, a jih tudi plaši: s kakšno žensko se moški ne morejo spoprijeti?

Zadnjič posodobljeno: :

"Pametna ženska poljubi, a ne ljubi; posluša, a ne verjame; odide, preden je zapuščena." - Marilyn Monroe

Bolj kot so ženske pametne, težje najdejo sorodno dušo. Lahko gredo na veliko zmenkov, toda na neki točki zveza ne napreduje. Ni vsak moški dovolj močan, da bi lahko stal z ramo ob rami ob pametni ženski.

Blogerka Rania Naim je navedla nekaj razlogov, zakaj se moški težko spoprimejo s pametno žensko.

Pametna ženska postavlja pametna vprašanja

Pametna ženska bo želela razumeti, kaj se dogaja v vašem življenju, in zakaj se to dogaja. Postavljala vam bo vprašanja, na katera morda nimate odgovora. Že na prvem zmenku se bo poglobila v vaše življenje in postavljala zelo osebna in filozofska vprašanja – in nikoli ne bodo uživala v plitvih pogovorih.

Pametna ženska je iskrena

Mogoče je preveč odkrita. Svojo integriteto jemlje zelo resno. Karkoli jo vprašate, vam bo povedala resnico in od vas pričakovala enako.

Pametna ženska ve, kaj hoče

Ali koga hoče. Takoj ve, ali ste ji všeč in ji ni treba raziskovati ali hoditi na zmenke, da se prepriča o svojih občutkih. Njeno srce bije za nekaj posebnih ljudi. Za prijatelje, ki jih je skrbno izbrala.

Pametna ženska si želi resno zvezo

Želi si dolge pogovore o vašem življenju, želi slišati zgodbe o vaši preteklosti, razumeti vašo bolečino in dati vrednost vašemu življenju. Želi si resničen odnos, ki presega zgolj zmenke in zabavo.

Pametna ženska se ne boji intimnosti

Ne boji se zbliževanja ali tega, da bo prizadeta, če se bo preveč odprla. Ne misli, da bo s tem žrtvovala svojo svobodo ali da bo postala ranljiva. Njena globina in intimnost gresta skupaj in vedno bo cenila lepoto intimnosti v odnosu.

Pametna ženska vidi skozi vas

Lahko vidi, kdo v resnici ste in kaj vas naredi ranljive. Nikoli tega ne bo zlorabila, samo želi, da veste, da vas razume in da se vam ni treba pretvarjati, ko ste z njo.

Pametna ženska hrepeni po doslednosti

Ne prenese muhastega vedenja. Želi si močno in trdno partnerstvo in ve, da morajo besede spremljati dejanja in obratno, ker je to zanjo osnova vsakega odnosa. Pametna ženska se ne bo igrala igric.

Pametna ženska je intenzivna

Morda deluje nekoliko zastrašujoče, ker v vse, kar počne, vnaša strast in energijo. Njena čustva so močna, prav tako njene misli. Nikoli ne bo ravnodušna do stvari, ki so zanjo pomembne.

Pametna ženska zna ljubiti

Če je ne morete zares ljubiti, bo odšla. Ne ve, kako občasno videvati nekoga, ki ji je zares všeč, ali biti prijateljica z nekom, do katerega ni ravnodušna.

Pametna ženska vas ne bo čakala

Ne bo vas čakala, da boste razmišljali ali se obotavljali. Je močna in strastna, zato svojih čustev ne bo zapravila za nekoga, ki njene globine ne ceni. Čeprav išče posebno ljubezen, se ne boji biti sama.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!