fbpx

Zara z novo kolekcijo za hišne ljubljenčke (2021)

Foto: Zarahome.com

Hišni ljubljenčki zavzemajo v srcih posebno mesto in priljubljena znamka ulične mode - Zara, je nadgradila ponudbo za hišne ljubljenčke.

Vsak, ki ima psa, se dobro zaveda, koliko pripomočkov in dodatkov lastništvo prinese s seboj. Od postelj, posod s hrano, igrač in ovratnic v različnih barvah in vzorcih. A marsikatera kolekcija se lahko prekriva z vizijo notranje opreme in osebnega stila, zato je Zara nadgradila posebno ponudbo namenjeno živalim.

Asortiman, ki je na voljo za nakup na spletu, je namenjen lastnikom hišnih ljubljenčkov, ki iščejo vizualno lepe izdelke, ki se prilegajo modernemu pohištvu in osebnemu stilu.

V svoji zbirki je Zara predstavila novosti, ki vas bodo navdušile. Nove ovratnice in povodci v različnih čudovitih barvnih kombinacijah z vzorcem ribjih kosti.

V kolekciji pa prav tako najdete mehke odeje, čudovite košare, preprogo v obliki kosti, torbice in različne modne dodatke, ki bodo popestrili kotičke vašega doma.

Foto: Zarahome.com
Foto: Zarahome.com

Dodatne Informacije

Zarahome.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!