fbpx

Zaradi tega te nihče “noče”: 3 dejanja, s katerimi odbijaš moške

Foto: PS Youtube
Zadnjič posodobljeno: :

Povsem verjetno je, da si privlačna, inteligentna in sposobna ženska, ki zna pritegniti čisto vsakega moškega, ki ti pade v oko, vendar te na koncu vsak zapusti in ti zlomi srce! Razmisli, morda so kriva tvoja dejanja, s katerimi odbijaš moške!

Partnerski odnosi so izjemno zapleteno področje človekovega življenja in tudi največji modreci sveta, znanstveniki in spiritualci niso prišli do odgovora, zakaj točno se človek zaljubi, odljubi in nekomu, hote ali nehote, zlomi srce.

Vsaka vrsta zavrnitve je boleča … in verjetno najhujša je zavrnitev v ljubezni. Verjetno ti je povsem jasno, da ne boš pritegnila vseh moških na tem svetu, saj vsake oči imajo svojega malarja! Vendar verjetno se sprašuješ, zakaj te tisti “dobri” vedno znova zapustijo in ti zlomijo srce na 1000 koščkov.

Če se ti zdi, da na nek način odbijaš moške, obstaja velika verjetnost, da zares sabotiraš sebe, kar posledično vpliva na tvoja razmerja. Na tak način uničuješ potencial, da bi imela zvezo, o kateri si vedno sanjala. A, kot pravijo, vse lahko popraviš. V življenju počneš napake in še jih boš, a pomembno je, da se iz njih nekaj tudi naučiš.

Razmisli o svojih dejanjih, zaradi katerih odbijaš moške, naredi nekatere “korekcije” in boš tudi ti spoznala svojega princa, ki te bo vreden.

3 dejanja, s katerimi odbijaš moške:

Si svoja največja sovražnica.

Čisto vsak človek na svetu se sooča s svojimi travmami iz otroštva in prejšnjih razmerij, vendar ne moreš pričakovati, da bo s teboj ostal moški, ki vidi, da sama sebe sabotiraš. Dober človek ti bo skušal pomagati, vendar tudi njemu bo nekoč prekipelo in bo poiskal svojo srečo kje drugje.

Nekaj nenehno iskati potrditev drugih, ker se ne smeš zanašati na partnerja, da bo gradil tvojo samozavest. Ne vedi se kot krotka ženska, ki ne more ničesar storiti sama, ker se ne počutiš dobro v svoji koži.

Če čutiš, da ti manjkata samozaupanje in samozavest, boš morala na tem začeti delati TI. Partner bo težko prenesel ta nenehen pritisk in tudi ni pošteno, da mu nalagaš takšno breme.

Si svoja največja sovražnica.
Si svoja največja sovražnica.

Obravnaš ga kot otroka.

Evolucijsko so ženske tiste, ki skrbijo za dom in povsem naravno je postalo, da želi ženska imeti nadzor nad domom. In tako tudi nad svojim partnerjem. S tem ni nič narobe, če vama obema ustreza takšen način življenja, vendar to vsekakor ne pomeni, da moški ne zna poskrbeti sam zase.

Nisi negovalka, temveč partnerka, ki soodloča s svojo boljšo polovico. In ga seveda ne dojema kot otroka, ki ne pozna osnovnih opravil. Njegova pomoč ti bo še kako prav prišla. Na začetku razmerja se ti morda še zdi ljubko, da za vsako stvar poskrbiš ti, vendar ti bo kasneje, ko mine faza zaljubljenosti, vso to silno delo predstavljajo breme. In njega ne bo, da ti pomaga, ker si ga naučila, da je OTROK!

Obravnaš ga kot otroka.
Obravnaš ga kot otroka.

Prepirljiva si.

Jasno je, da ne boš tolerirala neprimernega vedenja. Prav je, da se postaviš zase in mu daš jasno vedeti, kako se počutiš. To bi morala vsakič narediti, ker le tako bo vajina zveza lahko napredovala, ker bosta spoznala drug drugega.

Vendar razlika je, če se ujeziš zaradi vsake situacije in bi se nenehno prepirala. Nihče na tem svetu ne mara žensk, ki delajo dramo.

Povsem jasno je, da se ne bosta strinjala glede vseh stvari, a zavedati se moraš tudi, da bo moški, ki se počuti, kot da nenehno hodi po jajcih, iskal svojo srečo drugje. Ker takšno življenje ni srečno. Žal.

Prepirljiva si.
Prepirljiva si.

Številna druga dejanja, s katerimi odbijaš moške:

Preveč si dostopna. Moški želi, da imaš svoje življenje in ve, da znaš živeti tudi brez njega, četudi se imata rada.
Igraš se z njim. Igrice v razmerju nikoli niso obrodile sadov, saj vsi imajo radi iskrenost, ker želijo vedeti, na čem so.
Preveč si ljubosumna. Moški želi vedeti, da ti lahko zaupa.
Obrekuješ in grdo govoriš o drugih ljudeh. Vsi ljudje to počnejo, vendar vse ima svoje meje. Moški ne želi imeti ob sebi žensko z etiketo opravljivke.

Dober moški bo naredil čisto vse, da te bo osrečil, vendar ne moreš tega pričakovati, če mu ne vrneš z isto mero. In obratno!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!