fbpx

Zaradi teh osupljivih minimalističnih tetovaž boste vzljubili geometrijo

Zaradi teh osupljivih minimalističnih tetovaž boste vzljubili geometrijo

Tekom šolanja smo vsi imeli v razredu kakšnega sošolca ali sošolko, ki je oboževal/-a matematiko in poglavje o geometriji. Vse je vedel/-a in razumel/-a. Ostali pa smo se držali za glavo, se spraševali, ali nam bo ta snov kdaj koristila v življenju in ustvarjali umetnine s šestilom in ravnilom. Če tudi tebi geometrija ni bila pri srcu pri matematiki, ti bo zagotovo v obliki tetovaž.

Umetniki se poslužujejo različnih tehnik, s katerimi naj bi ustvarili osupljive tetovaže. Okan Uçkun, turški tetovator, ki trenutno živi v New Yorku, pa je vzljubil geometrijo in tako ustvarja minimalistične tetovaže, ki temeljijo na simetriji, linijah, pikah in geometrijskih likih.

Njegov slog je izjemno unikaten, saj kombinira minimalistične, a kompleksne elemente. In tako nastanejo surrealistični tetovaže, katerih sporočilo si lahko interpretirate po svoje.

Umetnik ustvarja tako, da prvo opravi telesne meritve, nato pa ustvari tetovažo, ki je unikatna in narejena posebej za določeno osebo. Ponavadi pripravi tri dizajna, stranka pa izbere, katerega bi želela videti na svojem telesu. Kakšen je končni rezultat, si oglejte na spodnjih fotografijah.

View this post on Instagram

Collector ‘ @carlos_handal

A post shared by o k a n u c k u n (@okanuckun) on

View this post on Instagram

Use your brain • Done using @eikondevice

A post shared by o k a n u c k u n (@okanuckun) on

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!