fbpx

Zaročni prstani za avtomobilske navdušence

Zaročni prstan Ford Fiesta; Foto: scrapcarcomparison.co.uk
Zadnjič posodobljeno: :

Le nekaj trenutkov v življenju je tako pomembnih, kot tisti trenutek, ko se par zaroči. Niti ni pomembno, ali gre v tem primeru za glamurozno snubitev ali intimen dogodek med dvema osebama, v obeh primerih si bodo vsi vpleteni ta pomemben dogodek zapomnili do konca svojih dni. Morda pa bi bil lahko ta trenutek še bolj magičen, če bi imeli na voljo ʺavtomobilskiʺ zaročni prstan?

Nakit je pogosto narejen iz recikliranega materiala in mnogokrat prav iz odsluženih avtomobilskih delov. Še posebej primerni so katalizatorji, ki vsebujejo platino in druge kovine. Reciklirane zaročne prstane so si zamislili pri podjetju Scrap Car Comparison, ki se pravzaprav ne ukvarja z nakitom, temveč iskanjem najugodnejših cen pri prodaji in nakupu odsluženih avtomobilov. Za ʺdraguljarskiʺ del posla so se povezali z Edwardom Flemingom, ki ima že večletne izkušnje z zlatarstvom.

Zaročni prstan Lamborghini Huracan; Foto: scrapcarcomparison.co.uk

Marsikdo bi si mislil, da zaročni prstan, ki ga kupimo preko trgovine za odslužene avtomobile, ne more biti kaj prida. A prstani vendarle govorijo sami zase in ob tem še dobro izgledajo. Omislimo si lahko moder prstan z dragulji, ki ponazarjajo žaromete, ki jih zasledimo pri Ford Fiesti. V kolikor ste pristaš športnih avtomobilov, si lahko omislite živo rumeni prstan, ki ponazarja športnega Lamborghini Huracana. Za ljubitelje klasike je na voljo prstan, ki je poklon legendarnemu MINI-ju.

Zaročni prstan MINI; Foto: scrapcarcomparison.co.uk

Da imate na roki prstan, v obliki avtomobilske gume z vstavljenim velikim diamantom, je morda res malce preveč, a ne v primeru, ko ste pravi avtomobilski navdušenec. Poleg različnih stilov prstanov, je mogoče le te tudi gravirati in tako še dodatno personalizirati. In če bil prstan narejen iz ʺostankovʺ vam zelo ljubega avtomobila? Zanimivo mar ne.

Dodatne Informacije

scrapcarcomparison.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!