fbpx

Hotel Rozka: počitnice na Krvavcu v vseh letnih časih

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Pustite, da vas prevzame domačnost Hotela Rozka in čudoviti razgledi na okoliška pobočja kamniško-Savinjskih Alp ter mesta v dolini.

Hotel Rozka, ki ga odlikuje alpski stil oblikovanja, vabi goste z domačnostjo in gostoljubjem. Bivanje na 1491 metrih nadmorske višine, v objemu slikovitih Kamniško-Savinjskih Alp je posebno doživetje, ki ga preprosto morate izkusiti. Pod vami se bodo zgrnila slovenska mesta in podeželje, okoli vas pa se bodo dvigovale mogočne gore.

Krvavec je nadvse priljubljeno smučarsko središče, Hotel Rozka pa omogoča, da si enostavno nataknete smučke in se spustite do bližnje žičnice. Poleg zimskih mesecev je priljubljen tudi v pomladnem in jesenskem času, ko vabi pohodnike, gorske kolesarje in ljubitelje narave.

Na voljo je 20 okusno opremljenih hotelskih sob, v katerih se boste prijetno spočili in napolnili baterije za dogodivščine naslednjega dne. Razvajate se lahko v finski savni ali pa se namestite na veliki sončni terasi ter uživate v miru in čudovitem okolišu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!