fbpx

Zdaj je uradno: vrača se serija Seks v mestu

Po številnih lažnih alarmih in govoricah, se po skoraj 16 letih vrača kultna serija Seks v mesu. Serija bo predvajana na HBO Max, kjer bo izdan poseben "reboot" z desetimi epizodami, ki se bodo osredotočale na novo poglavje v življenju prijateljic v zrelih letih.

Kot je bilo pričakovano, četverček ne bo v polni postavi: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon in Kristin Davis so se vrnile, ne pa tudi Kim Cattrall, ki smo jo lahko občudovali v vlogi genialne Samanthe. Cattrallova naj bi zaradi nesoglasij s Sarah Jessico Parker preskočila nove epizode.

Serijo Seks v mestu bo sestavljalo deset epizod po pol ure, snemanje pa se bo začelo spomladi v New Yorku. SJP, Davisova in Nixonova so novico delile v obliki teaserja na svojih Instagram profilih. Kratek video prikazuje posnetke New Yorka, nato pa zaslon z besedami “And just like that … the story continues”(In kar tako … se zgodba nadaljuje) v značilnem Carriejinem slogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Izvirno serijo je ustvaril Darren Star na podlagi knjige Candace Bushnell, na malih zaslonih pa smo jo lahko spremljali od leta 1998 do 2004.

HBO Max tako pripravlja še en nostalgičen “reebot” – isti velikan pretočnih vsebin namreč dela na novih različicah Opravljivke in Prave krvi. Pričakovanja vseh nas, ki smo odraščali s serijo, ki je zaznamovala naše življenje, so velika, tako kot upanje, da bo “reboot” boljši od dveh nadaljevan (beri: filmov), izdanih v letih 2008 in 2010.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!