OnePlus Band: “budget” sledilnik aktivnosti z baterijo, ki zdrži dva tedna

Zadnjič posodobljeno: :

OnePlus je predstavil svoj prvi sledilnik aktivnosti OnePlus Band, ki vključuje senzorje za merjenje srčnega utripa in nasičenosti krvi s kisikom, spremlja kondicijo in spanje ter se lahko pohvali z življenjsko dobo baterije do dveh tednov.

OnePlus Band, ki naj bi bil na voljo po ceni okoli 34 evrov (datuma globalne izdaje še ni), zaenkrat deluje le z Androidom, s sistemom iOS pa še ne – pri podjetju OnePlus sicer pravijo, da bo združljivost z iPhonom dodana pozneje.

OnePlus Band je zadnja pridobitev podjetja, ki je sicer pri nas poznano predvsem po svojih pametnih telefonih, čeprav v svojem arzenalu “skrivajo” tudi televizorje in brezžične slušalke. Nosljiv kos tehnologije je v prvi vrsti zasnovan za aktivnosti, zahvaljujoč zmožnosti sledenja srčnemu utripu in ravni kisika v krvi ter podpori za 13 načinov vadbe. Omogoča pa tudi sledenje spancu in lahko prikazuje obvestila s telefona, kot tudi nadzoruje predvajanje glasbe in kamero.

Kar zadeva strojno opremo, OnePlus Band vključuje pravokotni 1,1-palčni barvni OLED-zaslon z ločljivostjo 126×294 in silikonski pašček za uro. Na voljo je v črni, mornarsko modri ter v kombinaciji barve mandarine in sive, ponaša pa se z odpornostjo na prah in vodo (standard IP68). Njegova ocena 5ATM pomeni, da je vodotesen 10 minut na globini do 50 metrov. V notranjosti je baterija s 100 mAh, za katero OnePlus pravi, da bi morala zagotavljati do dva tedna neprekinjenega delovanja.

OnePlus Band se upravlja prek aplikacije OnePlus Health, ki je trenutno na voljo za Android in za katero pri podjetju trdijo, da lahko analizira zdravstvene podatke in se uporablja za določanje osebnih fitnes ciljev. Za najboljšo izkušnjo priporočajo, da sledilnik aktivnosti združite s pametnim telefonom OnePlus. Aplikacija OnePlus Health za iOS naj bi prispela po globalnem debiju.

OnePlus Band je na voljo v črni, mornarsko modri ter v kombinaciji barve mandarine in sive

Dodatne Informacije

oneplus.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Amazon Prime Day 2021: neverjetni popusti za pametne športne ure