Ženska, rojena v tem astrološkem znamenju, je nenavadna in šarmantna: ko jo spoznate, boste za vedno navezani nanjo

Tako nenavadna je, da vas bo takoj osvojila – ženska, rojena v tem astrološkem znamenju, vam ostane za vedno v srcu!

Ženska, rojena v tem astrološkem znamenju, je mistična, očarljiva in popolnoma nenavadna, zato vam dolgo ostane v srcu in ko jo enkrat spoznate, je ne boste mogli zlahka spraviti iz srca.

Ženske, rojene v znamenju rib, so kot prvi žarki spomladanskega sonca, prvi dež po suši, prvi sneg, ki prekrije zemljo z mehko odejo. Tudi če boste ubrali drugačne poti, vam bodo ribe za vedno ostale v spominu kot posebna oseba, ki vam je obogatila življenje. Mistična moč rib se skriva v tem, da s svojo ljubeznijo ne zapeljejo le človeškega uma, temveč tudi dušo.

Tako nenavadna je, da vas bo takoj osvojila.

Ribe so znak, ki simbolizira skrivnost in romantiko. Ta ženska je tako grenka kot sladka, saj njena ljubezen ne more zgolj omamljati, temveč zmore tudi močne čustvene šoke. Predstavnice tega znamenja je težko ljubiti, še težje pa je, če jih ne ljubimo.

Ribe nosijo povezavo z vesoljem in čutijo svoje partnerje na povsem drugačni ravni kot večina drugih ljudi. Imajo namreč zavidljivo sposobnost razumevanja. Znajo sprejeti in občutiti partnerja kot celoto – z vsemi njegovimi slabostmi in prednostmi. Ljubezen, ki jo nudijo te ženske, ni mogoče primerjati z ničemer.

Zveza z žensko v znamenju rib je kot najlepše sanje. Sramežljivo se nasmehnejo in zapeljivo poljubijo. Ribe so odlični romantiki in sanjači. Te ženske se zlahka preselijo v domišljijski svet, ki ga ne samo ustvarijo, ampak tudi večino časa v njem živijo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!