Ženske frizure 2017: trend barvanja las za letošnje leto je “blorange”

Leto 2017 je leto barve "blorange"! Trend barvanja las za letošnje leto je poimenovala kar Georgia Jagger, hči pevca Micka Jaggerja, in je bil med drugim ena izmed prvih zvezdnic, ki je trend predstavila svetu. Ste pripravljene na barvo rdeče pomaranče?

Blorange je letošnji top trend barvanja las! Ime izhaja iz rdeče pomaranče, vrste, ki je znana po svoji edinstveni rdečkasti barvi. Nekateri so sicer mnenja, da je trend navdihnil kar emoji breskve. Barva tudi resnično bolj spominja na mešanje breskve s sočno jagodo.

PREBERITE ŠE: Ženske pričeske 2017: Kakšne pričeske bomo nosile?

https://www.instagram.com/p/BFhGt64AlYI/
Videz je primeren tako za kratke kot dolge lase ter lase različnih tekstur. Še posebej dobro je videti na resnično dolgih resastih laseh (kar je še en trend ženskih pričesk v 2017). Slabo ni videti niti blorange ombre ali pa pobarvane konice in nekaj pramenov. Več kot očitno je to trend, ki je primeren prav za vsako žensko.

Galerija – ženske frizure 2017: trend barvanja las za letošnje leto je ‘blorange’

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sandra Mansour x H&M: sanjava kolekcija, ki izžareva žensko moč!